Power Transmission Produktvalg i petrokemiske anlæg

Power Transmission Produktvalg i petrokemiske anlæg
Power Transmission Produktvalg i petrokemiske anlæg
Tilmeld  


I petrokemiske anlæg, hvor produktionsforstyrrelser forårsager store tab, er det meget vigtigt at vælge de rigtige kraftoverførselsprodukter og at udføre deres vedligeholdelse korrekt.

Til brug i petrokemiske anlæg, og som skal fortsætte med at fungere uden funktionsfejl; Lejer i kompressorer, pumper og elmotorer skal være egnede til drift selv under de mest vanskelige forhold.

De fleste skader og funktionsfejl på de anvendte kraftoverførselsprodukter skyldes "misbrug af produkterne og ukorrekt vedligeholdelse".

NSK SNN SERIEN PLUMMER LEJER

NSK mærket SNN Series Plummer rullelejer, som er blandt de brede produktalternativer fra Silkar Endaş, foretrækkes i petrokemiske anlæg. NSK rullelejer tilbyder forskellige tekniske alternativer for at imødekomme behovene selv i de mest krævende applikationer; Den tilbyder nem montering og demontering, og vedligeholdelsen er nem. Udstyret med NSK's højtydende lejer hjælper SNN-serien af ​​plummerblokke med at reducere omkostningerne.

BRUG AF DET KORREKTE PRODUKT

ENDAŞ ACADEMY; Teknisk personale på petrokemiske anlæg giver informativ online træning i korrekt produktanvendelse. I "Power Transmission Online Training", som omfatter både tekniske og praktiske spørgsmål; monterings- og demonteringsmetoder og udstyr, lejeskader, årsager til lejeskader, metoder til forebyggelse af lejeskader og den seneste udvikling inden for lejer forklares.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar