Ekrem İmamoğlu: Istanbul Tulip vendte tilbage til sit hjemland

Istanbul Tulip vendte tilbage til sit hjemland
Istanbul Tulip vendte tilbage til sit hjemland
Tilmeld  


Oprindeligt fra Istanbul, blev det fundet og gengivet århundreder senere af hollandske forskere. Istanbul Tulipangenvandt sit hjemland. Den symbolske plantning af 1000 Istanbul-tulipaner, som blev givet til IMM af Arjen Uijterlinde, generalkonsul for Kongeriget Holland i Istanbul, præsident Ekrem İmamoğluDet blev afholdt i Emirgan Grove med deltagelse af . En lille dreng ved navn Hüma İnal, som fejrede sin 4-års fødselsdag, ledsagede İmamoğlu og Uijterlinde under plantningen.

Borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlumødtes med Arjen Uijterlinde, Hollands generalkonsul i Istanbul, i Emirgan Grove i Sarıyer. İmamoğlu og Uijterlinde udførte den symbolske plantning af Istanbul-tulipanen, som blev sendt fra Holland, sammen med Hüma İnal, som fejrede sin 4-års fødselsdag i Emirgan Park, i kontakt med naturen med sin bedstefar. Generalkonsul Uijterlinde, som holdt den første tale ved den symbolske plantningsceremoni, sagde:

I UIJTERI: tulipaner repræsenterer venskab mellem os

I dag fejrer vi Istanbul-tulipanens tilbagevenden til sit hjem. Dette projekt blev igangsat i 2020 af min tidligere forgænger, tidligere hollandske generalkonsul i Istanbul Bart Van Bolhuis. Heldigvis er vejret smukt i dag. Tulipanen, som faktisk har eksisteret i århundreder, er vendt tilbage til sit hjem århundreder senere. Og det repræsenterer også forholdet mellem Tyrkiet og Holland. Diplomatiske forbindelser mellem de to lande, som blev etableret under den osmanniske periode i mere end 400 århundreder, fortsætter. Et af de få lande, der ikke gik i krig med Det Osmanniske Rige, er Holland. Der har indtil videre ikke været krig mellem de to lande. Derfor repræsenterer tulipaner venskab og samarbejde mellem os i denne forstand og er også en reference til det. Derfor vil jeg gerne takke hr. borgmester for at give os denne mulighed og realisere dette projekt.

İMAMOĞLU: KAN SÅ MANGE MISSIONER LÆSES PÅ EN BLOMST?

Idet han udtrykte sin tak til Uijterlinde, sagde İmamoğlu: "Jeg håber, at dette smukke møde, som de netop har udtalt, vil gerne krone symbolet på venskab, langvarige forhold og samarbejde mellem de to lande med fred. Så smukke bevægelser, så smukke fagforeninger kan faktisk også være et symbol på fred i verden. Det kan også være genstand for fred. Eller det kan være kilden. Du tænker måske: 'Har en blomst sådan en mission?' Men verden kan være vidne til sådanne mirakler. Nutidens plantningsøjeblik, som symboliserer tilbagekomsten af ​​denne tulipankultur, som er blevet dannet i århundreder, med en migration af tulipanen, og så igen og igen, er en af ​​de dybeste kulturer, der er tilbage til os.”

OVERFØRING AF VORES VERDEN TIL FREMTIDIGE GENERATIONER, VORES ANSVAR

İmamoğlu understregede, at han ser Istanbul-tulipanen som et symbol på de muligheder, som Istanbuls unikke natur tilbyder, og sagde: "Bevarelse af naturen, udvikling af grønne områder, beskyttelse af disse planter og fremtiden for vores verden, hvor hele verden kæmper og som er under stor trussel med klimaændringer, og næsten mange plantearter er begyndt at forsvinde," sagde İmamoğlu. Jeg vil gerne understrege, at det er det uundværlige ansvar for alle ledere i verden og os, at overføre problemet til generationer. Jeg er her i dette aspekt. Jeg håber, at denne tradition vil fortsætte i århundreder. Jeg håber, at vores rejser, afgange, ankomster og møder altid vil være med så gode følelser.

HISTORIEN STARTEDE I DET 16. ÅRHUNDREDE

4 tulipanløg givet til IMM den 2021. november 1.000 af Arjen Uijterlinde, generalkonsul for Kongeriget Holland i Istanbul, vil blive plantet på Istanbul-pladsen i Emirgan Grove. Istanbul Tulip mødes med Istanbulitterne i april 2022. Historien om Istanbul-tulipanen begyndte i de osmanniske haver i det 16. århundrede. Den første til at dyrke og popularisere denne specielle tulipan var Abu Saud Efendi, Shaykh al-Islam af Suleiman den Storslåede. Tulipanen, hvis spor er gået tabt i Tyrkiet, vides ikke at eksistere i naturen. Tulipanforskere i Holland fandt og reproducerede den gamle Istanbul-tulipan. Istanbul-tulipanen blev bragt tilbage til sit hjemland, Istanbul, århundreder senere.

FOLKES BRØDHALER, DET STØRSTE EKSEMPEL PÅ DEN ØKONOMISKE KRISE

İmamoğlu besvarede også journalisters spørgsmål om dagsordenen efter tulipanplantningen. Journalisternes spørgsmål og İmamoğlus svar på disse spørgsmål var som følger:

Spørgsmålet om Folkets Brød er på dagsordenen igen på grund af økonomiske problemer. Køerne foran ham begyndte at blive længere og længere. Kommer der en ændring i priserne på Folkets Brød? Angående køerne foran buffeterne, "Køen er dannet, fordi de ikke er i stand til at fordele sig. For at give et billede, er folk der som en mise-en-scene. Hvordan vurderer du disse kommentarer?

Halk Ekmek er en af ​​vores datterselskaber med en høj ansvarsfølelse. Her er der især et syn baseret på løsning af borgerens behov. Det vil fortsætte sine aktiviteter med dette synspunkt. I øjeblikket er vi i stand til at gennemføre processen, selvom det ikke sparer vores omkostninger på en eller anden måde, især i løbet af og i begyndelsen af ​​året, især på grund af levering af varer før vandringen. Men selvfølgelig, hvilken slags omkostninger vi står over for i det næste år, selvfølgelig tænker vi på at subsidiere og vi gør det, vi tøver ikke, men hvor meget kan vi gøre, hvilken pris kan komme, tro mig, det er svært at forudsige. Hvorfor magt? Fordi vi er blevet et land, der oplever så øjeblikkelige og daglige prisændringer, at omkostningerne ikke kan beregnes. For eksempel er vores institution, som tildeles et tilbud, baseret på en omkostning defineret som 'ca. omkostning'. Og når tilbudstallet er over eller under en bestemt kurs, giver du tilbuddet til den anden part, og du modtager varer eller tjenesteydelser. Vi er i øjeblikket ved at beregne den omtrentlige pris, venner, vi annoncerer, når dagen for udbuddet kommer, at den omtrentlige pris ikke længere er gyldig. Så det er alt, vi er inde i en periode, hvor den offentlige og private sektor kan arbejde hårdt og drive forretning. Men på trods af alt dette giver vi tilskuddet for at beskytte vores borgere. Vi tager alle vores foranstaltninger for at minimere omkostningerne til brød. Vi står sammen med vores borgere. Det burde vi være. Halk Ekmek er med andre ord faktisk blevet et barometer for fattigdom i vores land, eller en mekanisme, der måler blodtrykket. Hvis vi lige nu står med et økonomisk problem i landet, er en af ​​de køer, der desværre viser os det på den mest smertefulde måde, brødkøen. Det er en situation, vi ofte har set i de økonomiske vanskeligheder, Tyrkiet har oplevet i flere år. Vi lever det lige nu. Jeg siger også til de dårlige kommentarer fra nogle mennesker til denne opfattelse, disse billeder, der desværre gør ondt og får os alle til at tænke, Blinde mennesker, blinde af hjertet, blinde i samvittigheden, blinde mennesker, der kan tale om politik og udtrykke hvad som helst. Jeg siger. Jeg kan ikke sige andet. Så der er ingen anden opskrift. Jeg håber, de slipper af med den blindhed så hurtigt som muligt og lader deres øjne se sandheden. Lad dem kommentere med fakta. Lad os støtte hinanden. Jeg er håbløs for nogle mennesker, men jeg beder for dem.

FORTÆL OS HVILKEN FORMEL DU HAR

Der er stigende valutakurser. Der er en ny inflation, meddelte tal. For nylig blev det højeste årlige inflationstal annonceret som 21,3 procent. Forventer vi som svar på disse stigende valutakurser og inflationsrater en opdatering eller en stigning i priserne på de tjenester, der tilbydes af IMM?

"Sir, det er vi nødt til. Så lad mig fortælle dig dette: Nu vil minibuschaufføren transportere passagerer. Hvis han ikke kan putte diesel i sin bil, hvordan skal han så bære den? Så der er ingen metode til det. Med andre ord er stigningen i brændstofpriserne i vores land indlysende. Fødevarepriserne er stigende. Stigningen i prisen på mel er åbenlys. Vi oplever en meget presset økonomisk periode, der ikke hænger sammen med de annoncerede inflationstal. Ubeskriveligt. Jeg er en person, der har oplevet forskellige kriser i mit erhvervsliv i mere end 30 år. Valutaspørgsmål er ikke et hvilket som helst spørgsmål i dette land. Med andre ord, hvis du er et land med en udlandsgæld, der nærmer sig 500 milliarder dollars, især hvis du er et land, der er fuldstændig afhængig af udenlandske kilder til energi, brændstof og olie, kan du ikke sige det sludder, at 'jeg er ligeglad med udlandet betalingsmiddel'. Man kan ikke bedrage folk på denne måde. Alle disse omkostninger er i vores liv. Med andre ord, i et miljø, der sårer os så meget, er pengene i folks lommer blevet så værdiløse, eller faktisk er vores løn og penge blevet ubrugelige, folk er tvunget til at forny eller omvurdere deres priser, for at hjulene systemet til at dreje. Det skal offentligheden også gøre. Selvfølgelig er offentlighedens prioritet, kommunernes prioritet trods alt: 'Kan jeg på en eller anden måde yde tilskud? Hvor kan jeg holde den laveste indsats vil være. Men vores styrke er op til et punkt. Derfor, desværre, dem, der styrer nutidens økonomi, ødelæggelsen af ​​dette valutakurssystem, devalueringen af ​​den tyrkiske lira... Den reelle inflation er mindst 3 gange den inflation, der er annonceret i dag i dette land. Så det er meget tydeligt. Lad dem gå og se på forskellen mellem det toiletpapir, de købte for et år siden, og det toiletpapir, de købte i år. Lad dem se på prisen på dette års mel, sukker, olie og diesel med det mel, de købte for et år siden. Så enkelt er det. Så de kan se denne forskel i varer og tjenester. Det behøver jeg ikke sige. Du køber, trækker forskellen fra, vender tilbage til det foregående år og dividerer, du siger: 'Vi står over for en sådan procentvis prisstigning; punkt.' Selvom matematikkens regel er så enkel, så lad TÜİK fortælle os, hvilken formel den har, lad os for guds skyld slappe af. Fortæl mig for guds skyld. Men der er ingen sådan formel.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar