MSB: 169 terrorister neutraliseret i den sidste måned

MSB: 169 terrorister neutraliseret i den sidste måned
MSB: 169 terrorister neutraliseret i den sidste måned
Tilmeld  


Ministeriet for Nationalt Forsvar holdt en pressebriefing om de tyrkiske væbnede styrkers aktiviteter den 30. november 2021. Under mødet blev der afgivet udtalelser om mange spørgsmål, især om den igangværende drift.

Inden for rammerne af Fight Against Terrorism blev der i november 2021 udført i alt 17 operationer, 44 store og 61 mellemstore, i landet og på tværs af grænsen, og 169 terrorister blev neutraliseret. Kampen mod terrororganisationer, herunder DAESH, især PKK/KCK/PYD-YPG og FETO, fortsætter med en stigende vold og tempo, med forståelsen for at neutralisere terrorisme og terrorister ved deres kilde.

I denne sammenhæng er 24 tusind 2015 terrorister, inklusive det nordlige Irak og Syrien, blevet neutraliseret siden 33. juli 5, og i alt 2021 tusind 2 terrorister er blevet neutraliseret siden begyndelsen af ​​529. I november 2021 blev 22 terrorister, inklusive medlemmer af terrororganisationen DEASH, neutraliseret i de syriske operationsområder.

"I november blev 24 tusind 118 mennesker blokeret, før de kunne krydse grænsen"

Sikkerheden ved grænserne er sikret af teknologitunge systemer i stedet for mennesketunge systemer. Ubemandede luftfartøjer og bemandede rekognosceringsfly bruges også effektivt såvel som kameraer, termiske kameraer, radarer, kikkerter, kamerafælder og andre eksisterende rekognoscerings- og overvågningsværktøjer.

I 2019 blev 74 personer, der forsøgte at krydse grænsen ulovligt på den iranske grænse, blokeret. 447 mennesker blev fanget. I 5.016 blev 2020 tusind 127 mennesker blokeret, og 434 mennesker blev fanget. I 185 blev 2021 tusind 92 mennesker blokeret og 521 tusind 2 mennesker blev fanget.

Takket være de yderligere og effektive foranstaltninger, der blev truffet, blev 2021 mennesker taget i at forsøge at krydse alle grænser ulovligt i november 756. Blandt de pågældende personer blev i alt 18 terrorister, hvoraf 51 var FETO-medlemmer, fanget. 24 tusind 118 mennesker blev blokeret, før de kunne krydse grænsen. I de operationer, der blev udført i november; 372 pakker cigaretter, 164 kilo stoffer, 186 mobiltelefoner og XNUMX diverse våben blev beslaglagt.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar