TCDD General Manager Akbaş Deltog i UIC International Symposium

TCDD General Manager Akbaş Deltog i UIC International Symposium
TCDD General Manager Akbaş Deltog i UIC International Symposium
Tilmeld  


International Union of Railways (UIC), "The Future of Railways; Arrangerede et symposium om "Gør skift mellem tilstande attraktivt". Metin Akbaş, General Manager for Republikken Tyrkiets Statsjernbane (TCDD), repræsenterede vores land ved symposiet, der blev afholdt online mellem 30. november og 1. december 2021.

Forskning, bæredygtighed, EU's Green Deal-mål, forretningsudvikling og teknologiske innovationer blev diskuteret på symposiet arrangeret af UIC for at skyde sit 100-års jubilæum i gang. 2030 mobilitetsmiljø blev defineret ved at give mulighed for at præsentere transformationsprojekter. Derudover blev der præsenteret en køreplan, der vil omdanne jernbaner til et bæredygtigt element for mobilitet i de næste 5, 10 og 15 år.

Under det 2-dages symposiet blev der afholdt et panel om "Højhastighedsjernbaner for regional integration" og et rundbordsmøde om "The Shape of Future Mobility: Recommendations from all UIC Regions".

General Manager Akbaş udtalte i sine taler ved symposiet, at de som TCDD er bevidste om vigtigheden af ​​regional integration og forbindelse, og at de har en stor oplevelse på kort tid i højhastighedsjernbanedriften, som har været i gang siden 2009. kazanog hvad man får af dem kazanHan udtalte, at de fortsætter deres vej med nye investeringer, ved at tilpasse sig hurtigt og effektivt til det "nye normale" koncept, arbejder de på at styrke det miljøvenlige, innovative og bæredygtige jernbanesystems plads i vores region i verdens transportsektoren , de har udviklet samarbejde i denne retning, og de lægger vægt på investeringer.

General Manager Metin Akbaş udtalte også, at de forudså, at mere bæredygtig, vedvarende og miljøvenlig energi kunne bruges i fremtiden, tog faste skridt for at nå de COXNUMX-neutrale mål, der er specificeret i forpligtelsen til "Jernbaneklimaansvar", og i denne sammenhæng, de opfordrede medlemmerne af regionen til ikke at gå glip af toget, der kører i denne retning; Han oplyste, at der ud over de grønne energiværker blev taget skridt i denne retning ved at lægge vægt på den økologiske balance og dyrelivet i anlægsarbejderne, og at de bidrog til arbejdet for græsningsarealerne ved at bidrage til landbrugsarealerne i regionerne tæt på byggelinjerne.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar