Signaleringssystem for to store projekter i Tyrkiet betroet Alstom

Signaleringssystem for to store projekter i Tyrkiet betroet Alstom
Signaleringssystem for to store projekter i Tyrkiet betroet Alstom
Tilmeld  


Alstom, Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer (AYGM) Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli (BBYO) jernbane og Istanbul Metropolitan Municipality Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) metrolinje i de projekter, der skal udføres med mål om at forbedre den eksisterende signalinfrastruktur, signalering og Det vil sørge for konstruktion og levering af elektromekaniske værker.

Bandırma– Bursa– Yenişehir– Osmaneli-projektet

Projektet dækker konstruktion og levering af elektromekaniske værker i Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli (BBYO) højstandard jernbaneprojekt, som er cirka 201 km langt.

Inden for rammerne af det relaterede projekt vil Alstom, som underleverandør til Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., levere INTERFLO 250 og INTERFLO 450 hovedledningssignalløsninger, levere det europæiske jernbanetrafikstyringssystem (ERTMS) niveau 1 og 2 applikationer , og Trafikkontrolcentret. Det vil også levere hele låsesystemet (CTC). Det vil interface på de moderne fiberbaserede digitale netværk i strækningens signalsystemer. Ved afslutningen af ​​projektet vil linjen Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli være i stand til at fungere i harmoni med alle eksisterende tog i det tyrkiske jernbanenet.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli-projektet

Alstom vil levere den elektromekaniske forsyning til den 120.000 km lange Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) metrolinje med en kapacitet på 11 passagerer i timen inden for rammerne af projektet, der skal realiseres med Istanbul Metropolitan Municipality. .Ş., Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. i partnerskab. Alstom vil levere, teste og idriftsætte hele signalsystemet, inklusive vejkantsudstyr til 8 stationer på metrolinjen, computerbaseret togkontrolsystem (CBTC) og indbygget signalsystem til 4 nye tog. Kampagneintervallerne reduceres med 90 sekunder.

De digitaliseringsprocesser, der skal gennemføres inden for projekternes rammer, har stor betydning i forhold til at øge jernbanesikkerheden og rejsekomforten, samt kvaliteten af ​​den eksisterende infrastruktur Digitaliseringsundersøgelser skal lette grænseoverskridelser, øge pålideligheden og kommercielle hastigheder. og reducere vedligeholdelsesomkostningerne.

General Manager for Alstom Tyrkiet, Volkan Karakılınç, sagde: "Vi er meget glade for det bidrag, Alstom, den bæredygtige og innovative mobilitetsleder i sektoren, vil give vores land inden for rammerne af disse to store projekter. Inden for rammerne af vores projekter, vi vil udføre effektivitetspraksis med det formål at reducere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og understøtte trafikniveauet. Takket være vores digitaliserede teknologier implementerer vi alle de nødvendige forbedringer for sikkerheden."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar