We Carry for Women-projekt mødes med eksportører i Aydın

We Carry for Women Project møder eksportører i lyset
We Carry for Women-projekt mødes med eksportører i Aydın

I anden runde af den digitale panelserie, som samlede "We Carry for Women"-projektet, udført af DFDS Mediterranean Business Unit i samarbejde med KAGIDER, med kvindelige eksportører i Anatolien, blev det genforenet med eksportørerne i Aydın.

"We Carry for Women"-projektet, implementeret i samarbejde med DFDS Mediterranean Business Unit og KAGIDER, fortsætter med at mødes med erhvervslivet og kvindelige eksportører i Anatolien gennem digitale paneler i sit andet år med støtte fra Dünya Newspaper. Panelserien henvender sig til kvindelige iværksættere af projektet, som har udvidet sine grænser fra Europa til Nordafrika med eksportører i forskellige byer. kazanDen diskuterer nye udviklinger og nye muligheder inden for logistik. Seriens sidste stop var Aydın city igen i anden runde.

KAGIDER Bestyrelsesmedlem Feyhan Kapralı, TOBB Aydın Women Entrepreneurs Board President Esen Türker, DFDS Mediterranean Business Unit Italy Route Director Ayberk Eskin og Çağdaş Cam A.Ş CFO Betül Rice deltog i mødet "We Carry for Women - Anatolian Meetings" som paneldeltagere. Moderator for mødet var Hakan Güldağ, formand og skribent for Dünya Newspaper.

I panelet udtalte DFDS Mediterranean Business Unit Italy Route Director Ayberk Eskin, at de som DFDS Mediterranean Business Unit fungerede som en bro mellem deres kunder og logistikpartnere og kvindelige iværksættere i det projekt, de fortsatte i samarbejde med KAGIDER. Eskin tilføjede, at de mener, at alle former for støtte givet til kvindelige iværksættere er af vital kvalitet, især under pandemiprocessen.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar