BOYGA UAV levering til sikkerhedsstyrker

BOYGA UAV levering til sikkerhedsstyrker
BOYGA UAV levering til sikkerhedsstyrker

Fortsætter sine aktiviteter under ledelse af formandskabet for forsvarsindustrien i Republikken Tyrkiet, STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. A.Ş. har tilføjet en ny til sine indenlandske mini-UAV-leverancer, som vil give betydelige fordele for Mehmetçi i feltet.

STM, en af ​​Tyrkiets førende virksomheder inden for produktion af taktiske mini-UAV'er, gennemførte med succes accepttestene af Rotary Wing Unmanned Aerial Vehicle (UAV) BOYGA Carrying Mortar Ammunition. BOYGA, som efterlod alle testfaser, trådte ind i sikkerhedsstyrkernes opgørelse.

Præsident for det tyrkiske formandskab for forsvarsindustrien Prof. Dr. İsmail Demir annoncerede BOYGAs indtræden i opgørelsen på hans sociale mediekonto. Demir sagde: "Vi har tilføjet endnu en kapacitet til inventaret, som vil give Mehmetçi en stor fordel i feltet. kazanvi nakkede. UAV BOYGA, som vi udviklede med nationale ressourcer, som kan frigive 81 mm ammunition, gennemførte med succes accepttestene og blev leveret til vores sikkerhedsstyrker. Held og lykke,” sagde han.

I sin udtalelse om emnet sagde STM General Manager Özgür Güleryüz: "Vi fortsætter med at stå ved vores sikkerhedsstyrker til enhver tid med vores kapaciteter og projekter og arbejder non-stop for en sikker morgendag. Vores UAV, BOYGA, som efterlod ammunition, kom ind i vores heroiske sikkerhedsstyrkers opgørelse. BOYGA, som vil styrke vores soldater i indsatsområdet, kan være til gavn for vores land og nation. Jeg lykønsker alle mine kolleger, der har bidraget til BOYGA-projektet”.

Fuldt hit med BOYGA

BOYGA, det seneste medlem af STM's taktiske mini-UAV-produktfamilie, taber den tilpassede 81 mm morterammunition, den bærer på målet, præcist takket være dens forbedrede ballistiske estimeringsalgoritme. BOYGA, som kan bruges effektivt i terrorbekæmpelse og asymmetriske krigsførelsesmiljøer, har 30 minutters sendetid med morterammunition. BOYGA-platformen, som kan nå en flyvehøjde på 1.500 meter, kan bæres af en enkelt menig med en vægt på 5 kg, foruden at betjene i en rækkevidde på 15 kilometer.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar