Hvem er Dilan Çiçek Deniz, hvor er hun fra, hvor gammel er hun? Dilan Çiçek Deniz slog op med sin kæreste?

Hvem er Dilan Cicek Deniz, hvor gammel er Dilan Cicek Deniz?
Dilan Çiçek Deniz Hvem er hun, hvor er hun fra, hvor gammel er Dilan Çiçek Deniz Slog hun op med sin kæreste?

Dilan Çiçek Deniz (født 28. februar 1995 i Sivas) er en tyrkisk skuespillerinde. Han blev født den 28. februar 1995 i Sivas. Hans forældre er lærere, og de blev skilt, da Dilan var 5 år gammel. Han studerede teater i tre år, mens han gik på gymnasiet. Som 17-årig deltog hun i Gymnasiets Teaterkonkurrence og modtog en skuespillerpris. Mens hun studerede turismevejledning på Ege Universitet, besluttede hun sig for, at den afdeling, hun virkelig ville have, var sammenlignende litteratur og genoptog eksamenerne og flyttede til Institut for sammenlignende litteratur ved Istanbul Universitet.

I en alder af femten udgav skuespillerinden en bog med digte kaldet "I Thought The Sun Was My Mother".

Dilan Çiçek Deniz, som også er model, deltog i Elidor Miss Turkey skønhedskonkurrencen i 2014 og blev nummer to. I 2015 repræsenterede hun Tyrkiet i Universe Beauty Contest afholdt i Miami.

Hendes første rolle var karakteren "Ebru" i tv-serien "Sweet Little Liars", som blev tilpasset fra tv-serien Pretty Little Liars i 2015 og blev sendt på Star TV. Han spillede med Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi og Burak Deniz i serien. Serien nåede dog en finale med sit 3. afsnit den 2015. oktober 13 på grund af lave seertal.

Hun deltog i tv-serien "Solens piger", som blev sendt på Kanal D mellem 2015-2016, med karakteren Elif.

Han spillede hovedrollen i tv-serien "Bodrum Masalı", som startede i august 2016 og blev aflyst i juni 2017. Han delte hovedrollen med Aras Bulut Iynemli i to sæsoner i tv-serien Çukur, som blev sendt på Show TV. I 2016 blev hun tildelt "Shining Star Award" ved Pantene Golden Butterfly. Hun optrådte i en Avon-reklame i 2018.

I 2020 spillede hun hovedrollen med karakteren "Elif Urazoğlu" i serien Half Kalan Aşklar, som blev udsendt på BluTV, den digitale indholdsplatform.

Han gav liv til karakteren "Rüya Yıldırımlar", en af ​​de tre hovedroller i Alev Alev-serien, som begyndte at sende på Show TV den 5. november 2020 og fortsatte i 1 sæson og nåede sin finale med sit 27. afsnit i maj. 2021, 28.

Fra 2021 er den med i Magnum-annoncen i samarbejde med La Casa de Papel.

Dilan Çiçek Deniz' første forhold, som blev afspejlet i pressen, var hendes kærlighed til Okan Can Yantır. Men kyssescenen med sin partner Aras Bulut İynemli, med sin rolle som Sena Koçovalı i Çukur-serien, forårsagede afslutningen på dette forhold. Dilan Çiçek Deniz begyndte at forelske sig i Furkan Andıç i 2018, men forholdet var kortvarigt. Hun afsluttede sit forhold til Furkan Andıç i november 2018. Dilan Çiçek Deniz begyndte at elske Alihan Aloğlu i 2020, men forholdet her varede i 8 måneder og afsluttede det. Dilan Çiçek Deniz mødte den islandske elsker Thor Saevarsson, som har tre børn, takket være en isreklame, hun medvirkede i, og i december 2021 modtog hun et overraskende ægteskabsforslag fra sin islandske instruktørelsker Thor Saevarsson på Bosporusbroen. Han svarede "ja" og besluttede at slå sit liv sammen med Saevarsson. Han meddelte, at han udsatte optagelserne af bryllupsplanerne i sommeren 2022 på grund af hans arbejdsbyrde.

En trist nyhed kom fra parret, som forventedes at blive gift sidste sommer, men som ikke kunne blive gift på grund af Denizs arbejdsbyrde. Ifølge nyheden i magasinpressen gik parret, der talte om deres ægteskab, fra hinanden. Som årsag blev reklamedirektøren Thors jalousikriser fremført. Det gik dog ikke ubemærket hen, at duoen ikke fjernede de billeder, de tog sammen på deres sociale medie-konti.

Dilan Çiçek Deniz-fans, som er nysgerrige efter nyheden om bruddet, er under spillerens indlæg 'Har du slået op?' de kommer med kommentarer.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar