Ingen bud på to nye stoppesteder Bud til İZBAN

Ingen budgiver på IZBANa Two New Stops-udbud
Ingen bud på to nye stoppesteder Bud til İZBAN

For at lette Izmir Metropolitan Municipalitys adgang til İZBAN blev byggeriet af Lale-stationer i Konak-distriktet og Katip Çelebi-stationer i Çiğli-distriktet igen udbudt den 3. november. Det blev erfaret, at der ikke var nogen bydere på de to nye stopudbud for İZBAN, som blev afholdt for anden gang. Det forventes at blive genbudt.

Nye bliver tilføjet til stoppestederne på Izmir Suburban Line, et af partnerselskaberne for Republikken Tyrkiets statsjernbane (TCDD) og Izmir Metropolitan Municipality. Det er planlagt at øge antallet af stop i İZBAN, som betjener ved 136 stop på den 41 kilometer lange linje mellem Aliağa og Selçuk, som bærer İzmirs trafikbelastning.

Efter at "tildelingskrisen" var løst for Katip Çelebi-stoppestedet mellem İzmir Metropolitan Municipality Rail System Branch Directorate, Lale District mellem Kemer og Buca stop, og mellem Egekent og Ulukent, besluttede İzmir Metropolitan Municipality at gå i udbud for første gang.

Udbuddet afholdt den 12. september 2022 blev dog annulleret 'på grund af manglende tilbudsgivere'. Izmir Metropolitan Municipality, som tog affære, besluttede at gå i udbud igen. Det andet udbud blev afholdt den 3. november 2022, men der var ifølge de indhentede oplysninger ikke afgivet tilbudsgivere til det andet udbud. Det forventes, at Izmir Metropolitan Municipality vil gå i udbud igen i den nærmeste fremtid.

Hvad skete der?

I overensstemmelse med projektet udarbejdet af Izmir Metropolitan Municipality blev udbuddet på opførelsen af ​​Lale Mahallesi İZBAN Station efter anmodning fra distriktslederne og beboerne i kvarteret udbudt den 21. september 2021. Den 26. november 2021 blev der underskrevet en kontrakt med entreprenørfirmaet, hvorefter grunden blev leveret. Arbejdet blev standset i juni, efter at entreprenørfirmaet ansøgte om likvidation af arbejdet på grundlag af den midlertidige sjette artikel i lov nr. 4735 med titlen "Yderligere prisforskel eller opsigelse af kontrakter". I denne periode, efter forberedelsen af ​​de nødvendige projekter til opførelsen af ​​Katip Çelebi University İZBAN Station, besluttede Metropolitan Municipality at bygge Katip Çelebi University İZBAN-stationen sammen med Lale Mahallesi İZBAN Station.

136 kilometer linje

Tyrkiets længste forstadslinje blev taget i brug i 2010 med 80 kilometer mellem Aliağa og Menderes. Linjen İzmir Suburban System (İZBAN), bygget i samarbejde med TCDD og İzmir Metropolitan Municipality, blev først udvidet til Torbalı, og derefter blev den 26 kilometer lange sektion mellem Tepeköy og Selçuk taget i brug. İZBAN-linjen nåede 136 kilometer med deltagelse af Selçuk Station. Antallet af stationer på İZBAN-linjen, som er 41, vil stige til 43 med idriftsættelsen af ​​de nye stationer.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar