Salget af elektriske køretøjer når op på 5.28 millioner i Kina

Salget af Cinde elbiler nåede op på millioner
Salget af elektriske køretøjer når op på 5.28 millioner i Kina

Produktionen og leveringen af ​​køretøjer drevet af ren energi nåede rekordhøje værdier på fem millioner enheder hver i de første 10 måneder af dette år. Ifølge data, der stammer fra de seneste statistikker fra China Automobile Industry Manufacturers Association, er en solid og bæredygtig udviklingsdynamik slående på dette område.

Statistik fra China Automobile Industry Manufacturers Association viser, at der i løbet af de første ti måneder af dette år blev produceret mere end 5,48 millioner nye energikøretøjer, og 5,28 millioner af dem blev solgt. Disse tal indikerer, at produktionen og salget i samme periode sidste år steg 1,1 gange i år.

Det er fastslået, at produktionen og salget af elbiler alene i oktober steg med henholdsvis 87,6 procent og 81,7 procent i forhold til oktober sidste år. I denne sammenhæng ses en meget betydelig vækst især i salget af indenlandske mærker.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar