95 % af Sıhhiye Multi-Storey Car Park Transformation Works er blevet afsluttet

Procent af Sihhiye Multi-Etagers parkeringsplads transformationsarbejde er blevet afsluttet
95 % af Sıhhiye Multi-Storey Car Park Transformation Works er blevet afsluttet

95 procent af transformationsarbejdet iværksat af Ankara Metropolitan Municipality i Sıhhiye Multi-Storey Car Park er blevet afsluttet. Der er også påbegyndt arbejdet med det bibliotek og cafeteria, der skal bygges på parkeringspladsen med en kapacitet på 800 køretøjer, som har stået stille længe.

Arbejdet fortsætter med fuld fart på Sıhhiye Multi-Storey Car Park Renovation and Library Project, annonceret af ABB-præsident Mansur Yavaş, der siger: "Vi udfører en teknologisk og moderne transformation i Sıhhiye Multi-Storey Car Park."

Mens 95 procent af de omfattende renoverings- og reparationsarbejder, der er påbegyndt på parkeringspladsen, er afsluttet, har ABB Department of Science Affairs også startet arbejdet med biblioteket, der skal bygges på bygningens første sal.

BIBLIOTEKET VIL VÆRE 24 TIMER ÅBENT

Med renoveringsarbejdet bliver et areal på 500 kvadratmeter på første sal på parkeringspladsen omdannet til et bibliotek. Dermed vil parkeringspladsen, som mange universiteter ligger omkring, opfylde et andet vigtigt behov i regionen. Et cafeteriaområde på 1000 kvadratmeter vil blive bygget i stueetagen på parkeringspladsen. Det tilstræbes, at biblioteket og cafeteriet tages i brug inden udgangen af ​​april 2023.

Studerende vil kunne drage nytte af biblioteket og cafeteriaet, som vil være åbent 24 timer i døgnet gratis, især for at imødekomme universitetsstuderendes biblioteksbehov.

Procent af Sihhiye Multi-Etagers parkeringsplads transformationsarbejde er blevet afsluttet

95 % AF FORNYELSESARBEJDET ER UDFØRT

Efter åbningen af ​​Sıhhiye Multi-Storey Car Park, som ligger tæt på boliger, arbejdspladser, hospitaler og universiteter, vil universitetsstuderende og borgere, især i College og Kurtuluş-distrikterne, trække vejret. Sıhhiye Multi-Storey Car Park med en kapacitet på 800 køretøjer bliver renoveret i detaljer af teamene fra Department of Science Affairs.

LADESTATIONER BLIVE ETABLERET TIL ELEKTRISKE KØRETØJER

27 etager af parkeringspladsen med et areal på 500 tusind 4 kvadratmeter vil blive brugt til køretøjer. Brandsluknings- og nødanvisninger og vandret-lodret afmærkning vil blive fornyet og gjort mere sikker på parkeringspladsen, hvor der udføres mange vedligeholdelses- og reparationsarbejder, lige fra elektrisk infrastruktur til kamerasystemer, fra automationsinfrastruktur til ventilations- og belysningsanlæg.

Mens 800 køretøjer af parkeringspladsen med 40 biler bliver reserveret til handicappede med skilte, vil der blive opsat ladestandere til elbiler.

Procent af Sihhiye Multi-Etagers parkeringsplads transformationsarbejde er blevet afsluttet

AKTIVT OMRÅDE ER I DRIFT

Ved at give oplysninger om de igangværende arbejder i Sıhhiye Multi-Storey Car Park sagde ABB Science Affairs Department Superstructure Chief Latif Yeşil: "Vores arbejde på parkeringspladsen har nået niveauet på 95 procent. Når automatiseringssystemerne er færdige, åbner vi dem for borgerne,« sagde han.

Yeşil sagde, at de genoprettede det ledige område inde i bygningen og gjorde det til et cafeteria og et bibliotek:

”Vi sigter mod at færdiggøre biblioteket på et areal på cirka 500 kvadratmeter og cafeteriet på et areal på 1000 kvadratmeter. Biblioteket vil være åbent 24 timer i døgnet. Studerende vil også kunne drage fordel af biblioteket, internet, mad og drikke gratis."

Leder Cevriye Kaya i Çankaya Nursery Neighborhood sagde:

"Parkeringspladsen plejede at være i en meget dårlig tilstand, i en inaktiv tilstand. Biler havde problemer med at komme ind og ud. Det er blevet meget flot nu. Oven i det var det også en skønhed at have et cafeteria. Fordi det er meget tæt på TED University, kan det bruges af studerende. Vores butiksejere er meget tilfredse. Vi vil have stor komfort, når dette sted er åbnet. Vi får ingen problemer, ingen problemer. Herfra vil vi gerne takke vores præsident Mansur og hans team."

Günceleme: 31/01/2023 14:52

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*