Grækenland Ser frem til kinesiske turister

Grækenland venter på kinesiske turister med fire øjne
Grækenland Ser frem til kinesiske turister

Den græske turistminister, Vasilis Kikilias, sagde, at det kinesiske marked er ekstremt vigtigt for Grækenlands turisme, og at tilbagevenden af ​​kinesiske turister vil medføre positive virkninger for turistsektoren i Grækenland.

I et interview med Xinhua News Agency påpegede Kikilias, at både Grækenland og Kina har mangeårige civilisationer og historier, og at det kinesiske folk viser stor interesse for kulturen og civilisationen i Grækenland.

Turisme er en af ​​rygraden i den græske økonomi. Turismeindtægter tegner sig for omkring en fjerdedel af Grækenlands bruttonationalprodukt. I overensstemmelse med den "fælles handlingsplan", der blev underskrevet mellem Kina og Grækenland i marts 2022, vil de to sider fortsætte deres kommunikation og samarbejde i internationale og multilaterale rammer inden for områder som turismefremme, uddannelse og investeringer.

Kikilias udtrykte, at de aktivt forbereder sig på at være vært for kinesiske turister, og sagde: "Mens Kina konstant optimerer sine epidemiske foranstaltninger, normaliserer det regelmæssigt sine borgeres oversøiske rejser. Disse ordninger vil fremskynde de to landes bedre opfyldelse af den fælles handlingsplan. For at give stor værdi til det kinesiske marked forventer Grækenland mere samarbejde mellem de to lande inden for områder som turisme, kultur, sport og handel.

Günceleme: 24/01/2023 14:37

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar