Akdag Skicenter venter på sæsonen

Akdag Skicenter venter på sæsonen
Akdag Skicenter venter på sæsonen

Samsun Metropolitan Municipality afsluttede vedligeholdelsen af ​​stoleliften i Ladik Akdağ Skicenter, hvor adrenalinentusiaster viser stor interesse for vinterturisme, og gjorde den klar til sæsonen. 1900 meter lang stolelift med landskabspleje venter skielskere med det forventede snefald.

Turismeinvesteringer fortsætter i Samsun, som er vært for 4-sæsonsturisme med sine strande, kurbade, termiske faciliteter, plateauer, søer, vandfald, naturlige og kulturelle træk. Samsun Metropolitan Municipality, som tog anlægget, pisten og stoleliften i vedligeholdelse i oktober i Akdağ Ski Center, en af ​​de vigtige vinterturismeadresser i Sortehavsregionen, afsluttede sit arbejde og gjorde det klar til sæsonen.

TIDSPLAN MODERNISERET

I det moderniseringsarbejde, som Maskinforsynings- og reparationsafdelingen iværksatte i oktober, blev alle mekaniske systemer og dele afmonteret, og stoleliften gennemgik en omfattende vedligeholdelse og reparation. I undersøgelsen, hvor jernbastionerne blev adskilt og testet, om de var knækkede eller revnede, viste rulledæk på 16 stolper, 230 rullebøsninger, aksler og kugler, 460 svinghjulslejer på kørestationen, 74 filketsystemer, servicebremseklodser og hjuldæk blev udskiftet med de originale. Akseljusteringer af stængerne blev foretaget. Redningsmotorer, remskive og computerhardwaresystemer blev kontrolleret én efter én.

ARBEJDER FULDT

Samsun Metropolitan Municipality, som lægger stor vægt på moderniseringen af ​​stoleliften, afsluttede vejudvidelsen, landskabs- og sporvedligeholdelsesarbejdet og bragte skicentret til sæsonen. Akdag Ski Center, som ligger 80 km fra Samsun og 7 km fra Ladik-distriktet, forventer at være vært for indenlandske og udenlandske turister i denne sæson.

TEKNISKE DELE FORNYET

Ved at undersøge køreprøverne af den moderniserede stolelift sagde Samsun Metropolitan Municipalitys maskinforsynings- og reparationsafdelingschef Savaş Kaygusuz: "Vi har gennemført en 3-måneders vedligeholdelses- og reparationsproces i alle vores mekaniske systemer, inklusive vores stolelift. I overensstemmelse med instruktionerne fra vores præsident Mustafa Demir havde vi en omfattende moderniseringsperiode. Vi har handlet meget følsomt, så anlægget kan betjene de turister, der ønsker at stå på græs ikke kun om vinteren, men også om sommeren.”

Günceleme: 22/01/2023 13:48

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar