50 procent rabat for unge på Izmir Mytilene færger

Procent rabat til unge på Izmir Mytilene færger
50 procent rabat for unge på Izmir Mytilene færger

Izmir Metropolitan Municipality İZDENİZ Generaldirektoratets "Vores rute er Mytilene"-flyvninger, som starter den 2. juni, har reduceret billetpriserne for unge i alderen 08-18 år med 50 procent rabat, fra 60 euro til 30 euro. Mens 60 procent af de første flybilletter blev solgt, lancerede İZDENİZ også særlige flyvninger til Eid al-Adha.

Izmir Metropolitan Municipality lancerede en særlig rabatkampagne for unge mennesker på Izmir-Lesbos-rejser, som vil fremskynde havturismen. For at de unge kunne lindre trætheden af ​​uddannelsesperioden, blev der bragt 08 procent rabat på billetpriserne for aldersgruppen 18-50 år i salget af billetterne til Lesbos, hvilket tiltrak stor interesse fra befolkningen i Izmir. Således er det fulde billetgebyr for passagerbillet 60 Euro, enkeltbilletgebyr 35 Euro, og 08 procent rabat på returbilletgebyr for unge i alderen 18-50 år er fastsat til 30 Euro. Passagerer mellem 0 og 7 år vil kunne rejse gratis.

Over 60 % af de solgte billetter i første omgang

Med sloganet "Our Route is Mytilene" er 2 procent af billetterne til den første flyvning, som starter den 60. juni, solgt. Mens krydstogterne foretages fra Alsancak Port til Mytilene Port med İhsan Alyanak passagerskib fra İZDENİZ, vil rejsetiden tage cirka 2,5 timer. Til turen, der er planlagt som en afgang hver fredag ​​og en retur hver søndag, kan der efter anmodning arrangeres yderligere daglige flyvninger, både Midilli-İzmir og İzmir-Midilli.

Særligt arrangement for Eid-al-Adha

Bortset fra den normale takst blev der lavet særlige arrangementer til offerfesten. Rejsemulighederne er blevet udvidet, så borgerne kan tilbringe deres Eid-al-Adha-ferie til deres hjertens lyst. Eid-al-Adha ekspeditionerne forberedt inden for forordningens anvendelsesområde var planlagt som følger;

27 juni 2023 tirsdag
08.30 Alsancak – Mytilini
18.00 Mytilene – Alsancak
Torsdag den 29. juni 2023
08.30 Alsancak – Mytilini
18.00 Mytilene – Alsancak
30 juni 2023 fredag
08.30 Alsancak – Mytilini
Søndag den 02. juli 2023
18.00 Mytilene – Alsancak

Günceleme: 19/05/2023 13:50

Lignende annoncer