İlhan Şeşen, onkel til tyrkisk popmusik, giver koncert på CKSM

İlhan Şeşen, onkel til tyrkisk popmusik, giver koncert på CKSM
İlhan Şeşen, onkel til tyrkisk popmusik, giver koncert på CKSM

Mesterkunstneren İlhan Şeşen, med tilnavnet onkel til tyrkisk popmusik, gav en koncert i Küçükçekmece Kommune Cennet Culture and Art Center. Şeşen, der sang sine egne værker med tekst og musik, præsenterede en musikalsk fest i en varm atmosfære akkompagneret af publikum.

Kunstneren, der sang sine yndlingssange "Love Should Stay in the Deserving One", "Can't Be Without You", "What's Happening to Us?", "When I Hug You", "Flowers in My Hands", som er populære blandt sine fans, gav sine lyttere en uforglemmelig koncertaften.

Idet han understregede, at sangen "What's Happening to Us" er meget vigtig for ham, sagde İlhan Şeşen: "Jeg ville ikke være mig uden denne sang. Denne sang er grunden til, at jeg er her foran dig. Faktisk, fordi jeg ikke kan lide politik, forvandlede jeg denne sang, som jeg skrev til politiske formål, til kærlighed” og fik publikum til at smile.

I slutningen af ​​koncerten takkede Küçükçekmece kommunes kultur- og socialdirektør Güney Özkılınç mesterkunstneren og overrakte blomster.

Günceleme: 12/05/2023 11:47

Lignende annoncer