DSİ 819 vil rekruttere faste medarbejdere: Hvad er ansøgningsbetingelserne? Hvordan man ansøger?

DSI
DSI

819 fastansatte arbejdere vil blive rekrutteret til at blive ansat i vores generaldirektorats provinsorganisation i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om de procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdere til de offentlige institutioner og organisationer i Generaldirektoratet for Statshydraulik Virker (DSI). Generelle og særlige betingelser og andre oplysninger, der skal søges hos kandidater, vil blive specificeret i İŞKUR jobopslag. Disse meddelelser vil blive offentliggjort på den officielle hjemmeside for İŞKUR (iskur.gov.tr) mellem 12/05/2023-16/05/2023. Kandidater, der opfylder betingelserne angivet i meddelelsen, vil ansøge gennem İŞKUR i meddelelsesperioden. Kandidater, der ansøger om de annoncerede stillinger, vil blive underrettet til vores generaldirektorat af İŞKUR. Til den skriftlige, mundtlige og praktiske prøve indkaldes 4 (fire) gange antallet af faste kandidater, der skal angives i stillingsopslaget, og det samme antal vikarkandidater. Disse kandidater vil blive bestemt i henhold til resultatet af lotteriet, der skal trækkes i overværelse af en notar den 01/06/2023. Oplysninger om sted og tidspunkt for lodtrækningen vil blive annonceret på Regionsdirektoratets hjemmeside. I den forbindelse vil der ikke blive givet skriftlig meddelelse (meddelelse) til kandidaternes adresser.

Alle oplysninger vedrørende rekrutteringsprocessen og de dokumenter, der skal rekvireres fra kandidaterne, vil blive annonceret på de relevante regionale direktoraters hjemmeside. Ansøgninger fra kandidater, som senere forstås ikke opfylde efterspørgselsbetingelserne, kan annulleres af administrationen på alle stadier af annoncerings-, lotteriets- og udnævnelsesprocessen.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

1) Bestemmelserne i lov nr. 2527 om fri udøvelse af erhverv og kunst for udlændinge af tyrkisk adel i Tyrkiet og deres ansættelse i offentlige, private institutioner eller arbejdspladser og underafsnit (A) i artikel 657, stk. lov nr. 48 om embedsmænd (1), (4) At opfylde betingelserne angivet i underafsnit (6) og (7).

2) At være fyldt 18 år.

3) I henhold til artikel 4, stk. XNUMX, litra c), i forordningen om de procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer; selv om benådet, forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, forbrydelser mod det nationale forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, brud på tillid, svigagtig konkurs, tilbud om ikke at blive dømt for underslæb, underslæb, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling.

4) Ikke modtager alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

5) De, der i øjeblikket arbejder som fastansatte i den centrale og provinsielle organisation af Generaldirektoratet for Statens Hydraulikværker, vil ikke ansøge om de udmeldte stillinger. Hvis de gør det, bliver de ikke udpeget.

6) Ikke at have nogen hindring for ansættelse i henhold til resultaterne af den arkivundersøgelse, der udføres i overensstemmelse med lov om sikkerhedsundersøgelse og arkivforskning nr. 7315 og den relevante lovgivning.

7) Ansøgere, der har fortrinsret til at sende på arbejde, skal have et dokument, der viser deres prioritetsstatus, som angivet i artikel 5, stk. XNUMX, i førnævnte forordning.

8) Ikke har nogen helbredsproblemer, der forhindrer ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

- At få en lægenævnsrapport fra et fuldgyldigt Statshospital om, at der ikke er noget psykisk eller psykisk problem, der ville forhindre ham i at arbejde, med andre ord, at han ikke har en sygdom/handicap, og at han kan arbejde i markforhold. (Det vil blive anmodet om fra de kandidater, der er berettiget til at blive udnævnt)
-At have en Psykoteknisk rapport, som er godkendt af Sundhedsministeriet og arrangeret af Psykotekniske Centre. (Det vil blive anmodet om fra de kandidater, der er berettiget til at blive udnævnt)

9) Hver kandidat vil være i stand til at ansøge om et erhverv på listen offentliggjort af det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR).

10) I ansøgningerne vil der blive taget hensyn til adresserne på de personer, der er registreret i det adressebaserede folkeregistreringssystem.

11) Dokumenterne for dem, der er berettiget til at blive udpeget til de udmeldte stillinger som hovedkandidater, vil blive kontrolleret, og de kandidater, der ikke opfylder de kvalifikationer, der kræves for udnævnelsen, og de, der har afgivet falske, vildledende eller falske udtalelser, vil ikke blive udpeget. . Selv hvis disse personer bliver udpeget, vil deres udnævnelsesprocedurer blive annulleret. Kandidater, der ikke indsender de krævede dokumenter rettidigt på trods af at de opfylder kvalifikationerne og betingelserne for de stillinger, de er blevet placeret i, som ikke påbegynder deres hverv inden for den angivne periode, eller som giver afkald på deres hverv, vil ikke blive udpeget i stedet for disse. kandidater, vil de kandidater, der opfylder betingelserne, blive udpeget, begyndende med kandidaten i første række af reservelisten.

12) Arbejdstagere, der skal rekrutteres, vil være omfattet af en prøvetid på fire måneder. De, der fejler i prøveperioden, får deres ansættelse opsagt. I stedet for dem, hvis kontrakter opsiges i prøvetiden, udnævnes de, der opfylder de krævede betingelser, med udgangspunkt i kandidaten i første række på reservelisten.

13) Lodtrækning i overværelse af en notar for at bestemme, hvem der skal tage eksamen før eksamen; Fire (4) gange antallet af ledige stillinger vil blive besat i Regionsdirektoraterne den 01/06/2023 med samme antal vikarer. De ved lodtrækningen fastlagte kandidater vil blive offentliggjort på Regionsdirektoraternes hjemmeside, der vil ikke ske skriftlig meddelelse til kandidaterne, og denne meddelelse vil erstatte meddelelsen.

14) Eksamen, der skal afholdes i rekruttering af arbejdstagere; Det vil blive lavet om emner relateret til faglig viden og færdigheder ved at bruge skriftlige-mundtlige praksis metoder.

15) Eksamener, der skal afholdes, vil blive evalueret ud af 100 point, og succespointet bestemmes til tres (60). De under tres (60) point vil ikke blive taget i betragtning.

16) Resultater af lodtrækning, lister over hoved- og suppleanter, oplysninger og dokumenter vedrørende ansættelse samt alle andre annonceringer vil blive annonceret på Regionsdirektoratets hjemmeside, der vil ikke ske skriftlig meddelelse til kandidater, og denne bekendtgørelse træder i stedet for anmeldelse.

17) Personale tilknyttet vores institution vil ikke anmode om en overførsel i en periode på 3 år.

18) Kandidater, der har bestået eksamen, vil blive udpeget, efter at arkivundersøgelsen er udført.

Günceleme: 12/05/2023 14:40

Lignende annoncer