Bliver FUBAR sæson 2, udgivelsesdato, skuespillere Hvornår udkommer Fubar sæson 2?

Vil FUBAR være sæsonen, udgivelsesdato spillere Hvornår udkommer Fubar sæsonen?
Vil FUBAR være sæsonen, udgivelsesdato spillere Hvornår udkommer Fubar sæsonen?

Når 1. sæson af Fubar-serien bliver sendt på Netflix, og når et stort publikum, vil fans af serien nu være FUBAR sæson 2, udgivelsesdatoen, skuespillerne, hvornår udkommer 2. sæson af Fubar? De foretager opkald som

Arnold Schwarzeneggers CIA-agent Luke Brunner har måske endelig fundet fælles fodslag med sin opsitters datter Emma (Top Gun: Mavericks Monica Barbaro), men afslutningen på FUBARs første sæson efterlod bestemt ikke parret i den sikre zone.

Mens Boro (Gabriel Luna) nu er godt og grundigt sendt, er deres cover blevet afsløret, hvilket sætter dem i fare for alle former for hævn med en cliffhanger-slutning, der rejser spørgsmålet om, hvorvidt der kommer en anden sæson af spionkomedie-thrilleren. Netflix.

Så mens vi afventer nyheder om, hvorvidt vi vil høre mere fra Schwarzenegger og hans skøre CIA-hold, er her alt, hvad vi ved om, hvad der kan ske i anden del af serien.

Udgivelsesdato for FUBAR sæson 2: Hvornår udkommer den på Netflix?

FUBAR fejrede Schwarzeneggers tv-debut med et show modelleret efter filmen True Lies. Før showet blev sendt, sagde Terminator-stjernen: "Overalt hvor jeg går, spørger folk mig, hvornår jeg skal lave en anden stor actionkomedie som True Lies. Okay, her er det.

“FUBAR vil sparke dig i røven og få dig til at grine – og ikke kun i to timer. Du får en hel sæson. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Nick [Santora], Skydance og Netflix for at give mine fans præcis det, de venter på."

Så hvad med anden sæson? Netflix har en tendens til at annoncere en fornyelse inden for et par måneder efter, at et nyt show er blevet sendt – så længe visningstallene er nok til at få streaminggigant-chefer til at smile.

Hvis tv-selskabet tildeler FUBAR en anden sæson, vil nye afsnit af serien højst sandsynligt lanceres i anden halvdel af 2024.

Hvem er med på rollelisten i FUBAR sæson 2?

Hvis FUBAR får en opfriskning til sæson to, skal T-800 Terminator selv, Arnold Schwarzenegger, selvfølgelig "vende tilbage" som stjernen Luke Brunner.

Efter at have kommet ud af det otte-episoders røveri i live, kan vi også forvente, at det meste af birollerne slutter sig til ham. Dette inkluderer Monica Barbaro som Lukes datter Emma, ​​samt Milan Carter som Lukes bedste ven og høresagsagent Barry.

CIA-kammeraterne Roo (Fortune Feimster) og Aldon (anden sæsons stjerne Travis Van Winkle) ville sandsynligvis vende tilbage, da de kom levende ud af opgøret i Boro-kirken. I mellemtiden hænger et stort spørgsmålstegn over Tina (Fabiana Udenio), vi må vente og se, efter at den vage slutning antydede, at hun måske ikke var okay.

En af seriens absolut ikke tilbagevendende stjerner er Boro, spillet af Gabriel Luna efter den definitive dødsscene. Derfor skulle Schwarzeneggers Luke i anden sæson af FUBAR finde en anden skurk at kæmpe mod.

FUBAR sæson 2 plot: Hvad vil der ske?

I slutningen af ​​FUBARs første sæson har vi efterladt Luke på fri fod med hans familie og CIA-team - bortset fra Tina, som stadig foretager ildevarslende telefonopkald tilbage til kontoret.

Efter en masse skænderier frem og tilbage og brugt tid i fælles terapisessioner havde far og datter-duoen Luke og Emma endelig fundet en måde at arbejde sammen på som fælles CIA-agenter. Denne våbenhvile afspejlede sig endda i private familiedramaer, da Emma fortalte Luke at gå efter sin mor, Tally, lige da hun var ved at gifte sig igen.

Resultatet af Lukes store romantiske satsning var faktisk et af de verserende problemer, da sæsonen sluttede i flugtbilens cliffhanger, så dette ville være noget, en anden serie uundgåeligt ville løse.

Efter at Barrys nye kæreste er set foretage et stille og roligt telefonopkald på russisk, ud over de uundgåelige sjove vittigheder, vil en anden sæson sandsynligvis besvare dette fristende spørgsmål om, hvem Tina egentlig er. Mistænksom? Vi synes ja.

Serieskaberen Nick Santora beskrev at lave serien som "langt det mest surrealistiske" projekt i sin karriere. Han sagde: "Jeg voksede op med at se Arnold Schwarzenegger-film - jeg ville give min far et par dollars, så jeg kunne løbe i biografen og se verdens største stjerne på det store lærred, så jeg ville lave det første manuskriptforfattede tv-projekt. For Arnold er det utrolig spændende for mig.

»Det, jeg altid har undret mig over, var, hvor sjov Schwarzenegger kunne være, når han blev ved med at sparke røv. Det er derfor, jeg ønskede, at FUBAR skulle være en hysterisk, CIA spionkomedie blandet med hjertestop! Og det er alt – og mere til.”

Derfor, hvis vi får anden sæson af FUBAR, er vi sikre på, at fans af serien kan forvente mere af det samme.

FUBAR sæson 2 trailer: Hvornår kan jeg se den?

Desværre bliver vi nødt til at vente på nyheder om en opdatering, før vi overvælder os selv med en trailer.

Indtil videre har vi alle otte afsnit af sæson et, der skal genudgives på Netflix, sammen med traileren til den første sæson, som vi kan se.

FUBAR kan ses på Netflix.

📩 27/05/2023 14:20