Ankara metro og ankaray linje oplysninger

Ankara har et bredt metro-system, især med færdiggørelsen af ​​undergrundsbanerne Çayyolu og K Keçiören, der er under opførelse, når metrostationen på europæisk niveau. Efter afslutning af disse metro-konstruktioner vil der blive dannet et 35 km-undergrundsnetværk.
Den nuværende metro er 14,6 km. langt, dobbelt spor, tungt jernbanesystem, består af en 12-station og et lager. Ruten strækker sig i den sydøst-nordvestlige retning og forbinder Batıkent med byens centrum. Du kan komme til Kızılay med metrosystemet kaldet Ankaray meget let fra Aşti (drift af ankara intercity terminal) i byens indgangsport, og derfra kan du gå til batıkente med overførslen, eller du kan gå til plantagehuset med ankaraya. Som du kan se på billedet herunder, er den aktuelle rute for metro og ankaray sådan.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar