Sumela Kloster

Sumela kloster Trabzon
Foto: Wikipedia

Tyrkiets religiøs turisme, som er en af ​​de vigtigste centre for de vilkår og Montenegro Sumela Monastery Beliggende i udkanten 800-meter kabel bilen ved at blive etableret.


Arbejder udføres for at lette adgangen til Sumela-klosteret, som er placeret på en stejl klippe i udkanten af ​​Montenegro i Altındere-dalen i distriktet Maçka i Trabzon, hvor 88 er det første 15-ritual, der afholdes august 2010 efter et års ophold.

Han er formand for bestyrelsen for et selskab, der opererer i De Forenede Arabiske Emirater. Uzungol Teleferik Construction Tourism and Energy Industry Trade Limited Company, der blev grundlagt af Necdet Kerem og Trabzon forretningsmand Şükrü Fettahoğlu den oktober 15, begyndte at implementere projektet til at bygge en svævebane i Sümela-klosteret.

Virksomhedens partner Şükrü Fettahoğlu fortalte AA-korrespondent, at virksomheden blev oprettet for at implementere 2-bin 403-meterafstanden i Uzungöl-distriktet i Çaykara-distriktet i Trabzon, men Trabzon-guvernøren Recep Kızılcıks ønske var at etablere det teleferiske arbejde ved Sumela-klosteret.

SOMMERSæson

Fettahoğlu oplyste, at de, der vil se Sumela-klosteret, led af transportstedet. Det er meget vanskeligt at gå til klosteret. Sumela kloster er meget rig med hensyn til besøgspotentiale. Det er et hellig sted for kristne ..

Fettahoğlu, idet man tager højde for de besøgende 700's potentiale, afhængigt af det område, der skal tildeles 800 meter, der er planlagt til at bygge en svævebane, og forklare, ”Kabelbanetransport vil blive udført. Der er ingen social facilitet i projektet. Fordi der er sociale faciliteter til rådighed. Derfra kan borgerne imødekomme deres behov, ”sagde han.

Fettahoğlu forklarede, at svævebanen vil blive installeret i afstanden fra hovedporten til sletten under masjiden.

”Omkostningerne ved kabelbaneprojektet, vi bygger til Sümela-klosteret, er 7 millioner TL. Vi begynder at arbejde med det samme. Vi planlægger at færdiggøre kabelbanen denne vintersæson og bringe den til sommersæsonen. Hver besøgende i Uzungöl tager til Sümela, og den, der kommer til Ayder, går bestemt til Sümela. Fra dette perspektiv er Sümela kloster et vigtigt turistområde for vores region. Vi gennemfører vores projekt i denne retning. Jeg tror, ​​at når problemet på transportstedet forsvinder, vil antallet af mennesker, der besøger Sumela-klosteret, stige. - Habertürkchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar