Karabuk University Rail Systems Engineering Klub 1. Rail Systems Panel er organiseret

University Railway Systems Engineering Club, 22. Rail Systems organiserer panelet.Rayhaber Publikationskoordinator Levent Özenvil også deltage i Kardemir A.Ş. , TCDD, Siemens, Ansaldo STS, Durmazlar Inc. , Istanbul Transportation Inc. På ARUS vil der være talere og deltagere.

Deltagelse certifikat vil blive givet i slutningen af ​​arrangementet. Du kan nå detaljerede oplysninger fra vores hjemmeside, universitetsstyrelser og virtuelle miljø i næste uge.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

1 Kommentar

 1. en begivenhed arrangeret dette års xnumx.s god güzelde.gel fremtiden at få de studerende, der vil gøre dette arbejde i den følgende jernbanesektoren få teknisk personale, hvordan man deltager, hvordan du kan få viden er nødvendig pr 2 af disse sempozyumdan.katılımcı, Karabuk UNIVERSITET SKAM fra STRAM uden bankkontonumre vermiş.xnumx € (Tyrkiet Gebyret for deltagerne er 200 TL) registreringsgebyr mellem prøveperioden, symposietasken, kaffepause, åbningscocktail, socialt program og deltagelsesbevis dækker. .
  Hilsen ...

Yorumlar