Hvornår skal man starte Malatya High Speed ​​Train Project

Hvornår Malatya-højhastighedstogprojektet starter: I det parlamentariske spørgsmål til den tyrkiske store nationalforsamling, hvor han bad CHP om at blive besvaret skriftligt af transportminister Binali Yıldırım, spurgte han Malatya, hvornår højhastighedstogprojektet starter.


CHP Malatya-stedfortræder Veli Ağbaba spurgte, hvornår højhastighedstogprojektet i Malatya vil blive startet i et parlamentarisk spørgsmål, hvor han anmodede om at blive besvaret skriftligt af ministeren for transport, søfarts- og kommunikation, Binali Yıldırım.

I det parlamentariske spørgsmål fra CHP-stedfortræder Ağbaba med anmodning fra ministeren for transport, maritime anliggender og kommunikation om at blive besvaret skriftligt af Binali Yıldırım, “Det er blevet meddelt af dit ministerium, at 5 byer vil være forbundet til hinanden via højhastighedstoglinjen i de næste 14 år. Selvom dens infrastruktur og geografiske placering er meget velegnet blandt de nævnte provinser, er Malatya ikke tilgængelig. Imidlertid erklærede en af ​​vores AKP-deputerede i februar, at Malatya var inkluderet i investeringsprogrammet "højhastighedstogprojekt", men at de ikke ønskede at forblive i den endelige måldato i 2023, og at de var blevet informeret om, at de nødvendige gennemførlighedsundersøgelser ville blive indledt i 2013. Løftet i februar blev afskaffet i august, og det blev meddelt, at højhastighedstoget til Malatya først ville komme i 2023.

Malatya-Elazig-Diyarbakır High Speed ​​Line-projektet ventes utålmodigt i provinserne i regionen. Befolkningen i Malatya er 762 tusind 366, befolkningen i Elazig er 562 tusind 703, og befolkningen i Diyarbakır er 1 million 162 tusind 167. Den samlede befolkning i disse 3 provinser i den østlige del af Sivas, hvor der anmodes om højhastighedstog, er 2 millioner 917 tusind mennesker. Det blev dog meddelt af transportministeriet, at højhastighedstoget ikke ville blive ført til disse provinser i første omgang, men til Erzincan, der har en befolkning på 217 efter Sivas ”.

Broderen stillede følgende spørgsmål i sin beslutning:

”1 - Det erklæres af fagets eksperter, at højhastighedstoglinjen Kayseri-Malatya vil være mere effektiv i stedet for Sivas-Malatya-højhastighedstoglinjeprojektet. Ankara-Kayseri-Malatya højhastighedstoglinje vil give en stor udvikling for øst og sydøst. Er det planlagt at anlægge en ny linje mellem Kayseri og Malatya uden at vente på 2023 og at bidrage til udviklingen af ​​regionen? 2 - Hvilke kriterier blev taget i betragtning for de provinser, hvor højhastighedstog vil passere i de næste 5 år? Hvad er de funktioner, der adskiller 14 provinser fra andre provinser? 3- Hvilke værdier er der taget i betragtning ved overførsel af højhastighedstog til Erzincan, der har en befolkning på halvdelen af ​​Elazig, 3/1 af Malatya og 6 af 4 i Diyarbakır? Er der nogen effekt af at være 'transportministerens hjemby' med at tage højhastighedstog til denne by? 5- Hvorfor er Erzurum, som er Erzincans nabo, ikke inkluderet i projektet? Menes det ikke, at en storby vil have en højere togpassagerkapacitet? Er der nogen klager over sådan praksis, der giver kritik af "ikke at bruge offentlige ressourcer effektivt" blandt offentligheden? XNUMX- Højhastighedstogssæt blev etableret i Sakarya, High Speed ​​Train Scissors Factory i Çankırı, Travers Factory i Sivas, jernbanefastgørelser i Erzincan. Mens investeringerne fra dit ministerium for jernbanerne fortsætter, blev Wagon Repair Factory, som blev holdt inaktiv i mange år i Malatya, først ønsket at blive bygget som et fængsel, derefter blev det ødelagt og solgt af PA. På den ene side, mens der er en fabrik, der holdes inaktiv, på den anden side, hvordan vurderes det af dit ministerium at åbne en fabrik ved at bruge millioner af liraer af samme kvalitet?


sohbet

1 Kommentar

  1. Vi ønsker at ankomme i Malatya højhastighedstog

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer