Izmir svaner er på vej

Izmir's Environmentalist Swans er på vej: 100 bellows bus købt af Izmir Metropolitan Municipality ESHOT Generaldirektoratet blev taget i brug med en ceremoni.


Borgmester Aziz Kocaoglu sagde, at de foretrækker elbusser til at købe busser fra nu af.

Den sidste 60-enhed af 100-bælgenbussen, som blev indkøbt af det store hovedkontor i Izmir Metropolitan Municipality ESHOT, og hvoraf det første 40-nummer blev taget i brug i de sidste måneder, blev taget i brug. İzmir Metropolitan kommune borgmester Aziz Kocaoğlu talte ved indkøringsceremoni af busser kaldet svane på grund af deres overvejende hvide, at kommunens vigtigste pligt efter transport og miljø er transport og sagde: "Vi er en havby, vi er en bugt by. Vi skal bruge havet, jernbanesystemet, forstæderne og sporvognen effektivt. Mål bus udstødningsemissioner til et minimum. Men det er næsten umuligt at nå hovedstadsbyerne ved at give bussen op. Når vi fornyer vores busser, foretrækker vi at købe de laveste, mest miljøvenlige busser med de nyeste teknologier fra gas. Vi forsøger at øge velfærd og standard for offentlig transport af Izmir-borgere med vores komfortable luftkonditionerede busser. Vi tog tusind 412 busser til ESHOT og İZULAŞ. I øjeblikket, med undtagelse af alle køretøjer i servicen, er aircondition og 85 procent af køretøjet lavt gulv egnet til handicappede. "

ELEKTRISKE BUSER KOMMENDE
Aziz Kocaoglu, der hedder, at de busser, der skal tages fra nu af, ville være primært elektriske i tråd med en strategisk beslutning, sagde: "Måske vil vi forsøge at berige vores flåde med eneste og eneste elektriske busser. Med udvidelsen af ​​vores hovedstads grænser forsøger vi nu at tage vores tusind 117 minibusser, som vi nu gør prøveflyvninger til byens kort system, det vil sige offentlig transport og 90 minutters overførselssystem. Vi vil også inkludere kollektivtrafikkooperativerne i distriktene i vores ekspanderende grænser. Således vil vi sikre, at vores borgers arbejde gør dette erhverv, vaccinen opretholdes. "


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar