Canadiske jernbaner styrker sikkerhedslovgivningen

Canada styrker sikkerhedslovgivningen om jernbaner: 2013 i jernbanesikkerhedsloven i juli 33 med en beslutning om at øge sikkerheden på det canadiske jernbanenet efter en afsporingsulykke i Quebec. Han udstedte et nøddirektiv under afdelingen. For at styrke denne lov har den canadiske transportminister Lisa Raitt nu foreslået nye regler for at straffe jernbanevirksomheder, der har overtrådt jernbanesikkerhedsloven.


Den nye række regler og tillæg og forbedret lovgivning i Canada giver Transport Canada mulighed for at overvåge jernbanevirksomheders overholdelse af regler, forskrifter og standarder ved inspektioner og kontroller og om nødvendigt at gribe ind.

Transport Canada har også ret til at pålægge sanktioner med den begrundelse, at de ikke giver ministeriet de nødvendige oplysninger om sikkerhedsstyringssystemet, ikke fremsætter nødvendige meddelelser, før de udfører visse jernbanerelaterede arbejder, og sikrer, at deres arbejde er godkendt af en professionel ingeniør.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer