İnkum Teleferic Project går til livet

İnkum Ropeway Projekt til livet: Et af Bartin's smukkeste strande, İnkumu, ropeway- og observationsterrasseprojektet, der tager sigte på at øge turistsæsonen til 12, lanceres.

Dursun Kenan Provincial Generalforsamlingens formand sagde i en erklæring om spørgsmålet, "Special Provincial Administration generalsekretær Ibrahim Strap Plan Project Investment og Byggestyrelsen direktør Yilmaz Hızoğl og svævebanen, som vi mener er yderst vigtigt for Inkumu med terrasser i forundersøgelser vedrørende placere projektet fandt vi. Med dette vigtige projekt, som vi tror vil være i stand til at overleve İnkum, når konstruktionen er afsluttet, vil vi sikre, at vores gæster kommer til vores smukke by, hvor det azurblå hav og stranden møder skoven, vil se den unikke udsigt over İnkum.

Af denne grund takker vi for dette projekt, som vi planlægger at blive etableret på den mest dominerende bakke, det er også meget vigtigt, at den turisme, der går til 12 i İnkum, vil tilføje en betydelig merværdi til Bartın. Vi stræber efter at gennemføre dette projekt, som vi lægger stor vægt på med støtte fra vores guvernør Seyfettin Azizoğlu og vores stedfortræder Yılmaz Tunç med støtte fra Kulturministeriet i de værker, vi planlægger at lave. Jeg ønsker succes til medarbejderne i den særlige provinslige administrations projektdirektorat, der skal gennemføre dette projekt. "

Railway News Search