Hvordan ansøger man om Keteme?

Ketem fortalte kvinder om kræft og tidlig diagnose
Ketem fortalte kvinder om kræft og tidlig diagnose

I samarbejde med Elbistan Cancer Early Diagnosis, Screening and Training Center (KETEM) og Elbistan Cemre Association blev der arrangeret en offentlig træning for kvinder i ELSİAD mødesal. Eksperter informerede kvinder om kræftsygdom, vigtigheden af ​​tidlig diagnose og forebyggelsesmetoder.

KETEM Ansvarlig læge Dr. Didem Erdogan holdt en præsentation og forklarede detaljerne. Erdogan sagde: ”Vi foretager screening af livmoderhalskræft for kvinder i alderen 30 til 65 år, brystkræft for kvinder mellem 40 og 69 år og tarmkræft for kvinder og mænd mellem 50 og 70 år gratis. Grupper med aftaler tilbydes også gratis transport. Derudover foretages mammografiscanninger af kvindeligt personale med den nyeste teknologi for mammografiapparat i vores center. Jeg opfordrer alle kvinder i de relevante aldersgrupper til KETEM for at få deres screeningskontrol ”.

Erdogan sagde også, at borgere, der ønsker at få kræftscreening, kan lave en aftale ved at ringe til KETEM-aftalelinjen på 0538 336 7300 eller ved at ringe til 0344 415 0426. Programmet sluttede med Cemre Association-præsident Halide Yıldırıms takketale til KETEMs ansvarlige læge Didem Erdoğan.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar