Jernbanevagt Faith "hans største frygt er terrorhændelse"

Jernbanevagter İnanç "Hans største frygt er en terroristhændelse": Det blev afsløret, at jernbanevagteren İnanç, der blev martyrdød af terroristerne i reparationen af ​​skinnerne, sagde "min største frygt, når jeg laver mit job er terrorhændelser".


I dokumentarfilmen, der blev skudt for mange år siden som en afhandling, blev det afsløret, at Necdet Inanc, en 65-årig jernbanevagt, der blev martyrdød som følge af ilden, der blev åbnet af terroristerne, mens han arbejdede for reparation af skinnerne, der blev beskadiget af terrorbombeangrebet i Sarıkamış-distriktet Kars, sagde "min største frygt er terrorhændelser".

Ud over dets hovedemne afspejler Zühal Furuncu Ergün's dokumentar med titlen "Road Guardians", som han skød, mens han studerede ved Erzurum Atatürk University, Kommunikationsfakultet, som en afhandling også frygt skabt af terrororganisationen over for befolkningen i regionen efter angrebet i Sarıkamış den 30. juli. afsløret.

Ergün sagde, at han skød en dokumentarfilm kaldet "Road Keepers" i 2008 som sit speciale, og at han mødtes med Necdet İnanç, der arbejder som vejvagt i Soğanlı-bjergregionen Sarıkamış, i denne dokumentarfilm.

I dokumentaren forklarede Ergün, at Inanç, der udfører vejkontrol og nødvendige reparationer hver dag på jernbanen inden for sit ansvarsområde, indspillede sit en-dags arbejde, gik 30 kilometer og lavede et interview.

”Han havde et meget vanskeligt job. Onkel Necdet talte om vanskelighederne og problemerne ved arbejdet og terrorhændelserne og frygtene i 90'erne. Han sagde, at terrorhændelserne i disse år også påvirkede hans arbejdsområde. Da Soğanlı-området er øde, fortalte han os om sine problemer under natvagter og fortalte os om hans frygt. "

"Jeg var meget ked af det, da jeg læste det i aviserne"

Han sagde, at han lærte, at terrorhændelserne, som Necdet Inanç klagede over for mange år siden som hans "største frygt", kostede sit liv gennem de nyheder, han læste i aviserne, og sagde:

”Jeg var meget ked af det, da jeg læste nyheden, jeg var meget imponeret, fordi onkel Necdet fortalte os, at hans største frygt var terrorhændelserne i 90'erne, da han fortalte os om vanskelighederne med sit job. Efter nyheden om dødsfaldet så jeg dokumentaren igen, og det, som onkel Necdet sagde den dag, gav mig mere mening. Jeg så, hvordan terrorhændelserne mørkner folks liv. "

I Sarıkamış-distriktet i Kars blev Necdet İnanç martyreret, og en landsbyvagt blev såret i ilden, der blev åbnet mod de officerer, der reparerede skinnerne efter terrorangrebet på godstoget den 30. juli 2015.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar