Çambaşı Plateau og Sea Combine med Cable Car

Çambaşı sammenlægning Plateau og hav svævebaner: Europa og Tyrkiet "alle første og eneste lufthavn foretaget på havet", at funktionen så bærer Ordu-Giresun Lufthavn projekt, til andre projekter skal udfyldes for transport og turisme i regionen arbejder for fremmed regning.


Europa og Tyrkiet "alle gjort den første og eneste lufthavn på havet", der har så bærer Ordu-Giresun Lufthavn projekt, andre projekter til færdiggørelse af igangværende arbejde inden for transport og turisme.

Hærens guvernør Irfan Balkanlıoğlu sagde i en erklæring, Ordu-Giresun lufthavn i regionen efter opførelsen af ​​Black Sea-Mediterranean Road-projektet, "århundredets projekt", sagde han, "denne drømmes historie er baseret på den osmanniske periode. Under Sultan Abdulhamids regeringstid blev 600 kilometer-ruten trukket til franskmændene i 1880. Under betingelserne for den dag blev det kaldet 'Dereyolu'. Det er en vigtig vej, der forbinder nord mod syd. ”

Balkanlıoğlu bemærkede, at den første fase af vejen blev åbnet for transport, og de resterende etaper ville være afsluttet af 2017. 90 kilometer på 3 kilometer vej mellem Ordu Mesudiye og Sivas Koyulhisar er afsluttet, og de resterende sektioner afsluttes ved udgangen af ​​100. ”

Med angivelse af, at 25-tunnelen er placeret på motorvejen mellem Ordu og Mesudiye, sagde guvernør i Balkanlıoğlu:

”Langt de fleste af disse tunneler er afsluttet. I 2017 kommer den korteste rute, der forbinder Sortehavet til Middelhavet, til live i Ordu. Når denne vej er færdig, har vi den korteste måde at få alle varer produceret i Middelhavet til Rusland via Sortehavet og alle varer produceret i Sortehavet til Middelhavet. ”

Plateau og havet slutter sig med svævebane

Irfan Balkanlıoğlu, Ordu, 30 kilometer kabelbane, der skal etableres, 2 tusind højde fra stranden Çambaşı Plateau, sagde han.

Balkanlıoğlu bemærkede, at Højlandet i Sortehavet kan nås med svævebane og understregede, at du med projektet kan rejse fra kysten til højlandet med en storslået udsigt.

Balkan, der sagde, at platåerne vil mødes med havet takket være rebeway planlagt til at blive bygget på 30 kilometer linje, sagde, le Ropeway vil nås fra centrum af Ordu til plateaus, og der vil være transport mellem plateauerne. Der er eksempler i verden, hvorfor denne ansøgning i vores land? Kul sagde han.

Balkanlıoğlu understregede, at projektet vil bidrage til turismen, udviklingen og udviklingen af ​​Ordu.

Ordu Ring Road Project

Hærens borgmester Enver Yilmaz Ordu-Giresun lufthavn 4 gulvomkostninger og 9 kilometer tunneltunnel gennem 23 kilometer for Army Ring Road-projektet er planlagt at åbne i slutningen af ​​året, tilføjede han.

Yilmaz, Ordu, dette projekt blev bragt til dagsordenen efter hyppig trafikforurening, "2007 år, projektet begyndte at arbejde 19 kilometer Army Ring Road 600 millioner pund vil blive afholdt." Sagde han.

Chokolade Park projekt

Enver Yılmaz oplyste, at ikolata Chocolate Park-projektet, der vil blive oprettet på tusind acres jord i Gülyalı, Ordu, vil bidrage til regionen.

om, at projektet vil fortsætte med at arbejde for de små skibe kan lægge til eller mole fundet Metropolitan borgmester Yilmaz, "skrev det endelige projekt vil bære den første inden for sit felt i Tyrkiet forventes afsluttet. I 5 millioner pounds omkostningerne ved den foreslåede projekt vil omfatte chokolade produktion og salg center, samt social forstærkning områder i mange varianter og måske være et første i Tyrkiet til at bære de funktioner her. "The fundet vurdering.

Çambaşı Ski Resort

Yılmaz sagde, at Çambaşı Ski Resort-projekt, der blev bygget i Çambaşı Plateau i 2 tusind højde i Kabadüz-distriktet, er afsluttet i vid udstrækning og vil begynde at tjene snart, sagde han:

Proj Den første grave i projektet, der blev tilbudt i 2012, blev skudt i 2013. Çambaşı Ski Resort er et af de nærmeste skisportssteder til havet. Vores facilitet er stort set afsluttet. Ca. 35 millioner pund er blevet brugt til anlægget. Heldigvis har vi lukket vores gæld til entreprenørfirmaet på niveauet 90. Plant, en af ​​militæret og Tyrkiets vigtigste investering. Dette er en meget speciel facilitet med både sociale faciliteter og boligfaciliteter. Måske er hele anlægget måske ikke i stand til at fungere i første omgang, men vores borgere, der rejser til platået, kan let drage fordel af det.

Ünye Port projekt

Enver Yilmaz, en af ​​de største havne i regionen ved at forklare, at de vil gøre Unye, sagde:

Ün Havnen i Ünye, vi bygger, har en anden funktion end mange havne. Dette er en naturlig beskyttet havn. Vi overtog denne havn som Metropolitan Municipality. Vi vil udvide og udvikle denne havn til at imødekomme behovene hos både Altınordu og Fatsa. Vi bringer det til en position, hvor krydstogtskibe med høj tonnage kan nærme sig. Vi bad om en officiel gennemførlighedsrapport fra et internationalt selskab. Jeg håber, at vi vil afslutte denne havn så hurtigt som muligt og sætte den i brug i regionen. ”


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer