Logistiksektoren har brug for højkvalitetspaller

Kvalitetspaller til logistiksektoren: Kvalitetspaller, der tilbydes af CHEP, verdens førende inden for udstyrstjenester, forbedrer logistikaktiviteterne. Disse internationale paller forhindrer potentielle arbejdsulykker og reducerer arbejdsbyrden betydeligt

CHEP, verdens førende leverandør af udstyr til pooling af tjenester, øger rentabiliteten ved at reducere omkostningerne hos logistikvirksomheder, som det er partner med de verdensstandarder, det skaber. CHEP, der gør det muligt for sine kunder at fokusere på deres strategiske prioriteringer ved at reducere kapitaludgifter, tids- og arbejdsomkostninger og udvide sit udstyrs pooling-system med sit ekspertiseområde, fortsætter sin mission om at være en integreret partner i logistikområdet på markedet. CHEP fortsætter med at udvikle strategiske løsninger for virksomheder, der ønsker at øge deres forsyningskæden effektivitet gennem deres investeringer i F & U.

CHEP's udstyr til sammenlægning af udstyr er baseret på princippet om, at kunderne leverer den passende størrelse og antallet af paller til detailhandlere og opbevarer lagerområder til deres forsendelses- og displaybehov. Tomme paller overføres til CHEP-servicecentre, repareres og repareres. Virksomheder, der ikke går ind i pallevirksomheden igen og ikke har modtaget mere end behovet, øger fortjenestesatserne.

CHEP-paller, der sendes til kontinuerlig vedligeholdelse og reparation, behøver ikke opbevares på lager, når de købes eller bruges som i andre systemer. På denne måde kan virksomheder spare plads og tid og logistiske udgifter såsom indsamling og overførsel uden at skulle håndtere udstyrsstrømper, lagerunderskud og udstyrskontinuitet i sæsonmæssige efterspørgselsudsving.

Transport styrker samarbejdet
CHEPs kunder leverer deres produkter til detailhandlere, der bruger CHEP-paller under normal transport. Lastbilerne, der leverer produkter og paller, vender også tilbage til deres servicepladser uden last. Inden for rammerne af transportsamarbejdsprojektet samler de køretøjer, der administreres af logistikudbyderen, out-of-service CHEP-paller fra forhandlere eller henter de paller, der er klar til brug fra det nærmeste CHEP-servicecenter og leverer dem til et passende sted, der anmoder om paller. Takket være denne proces elimineres afstanden, som lastbilerne kører uden last, og både kulstof- (CO2) -emission og transportomkostninger reduceres kraftigt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar