Guvernør Davut Gül er lokomotivet i jernbanesektoren, TÜDEMSAŞ.

Guvernør Davut Gül er TUDEMSAŞ, lokomotivet for jernbanesektoren: Yildiray Kocarslan, TUDEMSAS General Manager, ”Vi er lige så vigtige som uddannelse til produktion. Üretim

Kariyer karrieredag ​​for forsyningsindustrien Industrielt vedligeholdelses-reparationspersonale-projekt ülen udført af Sivas Special Provincial Administration og støttet af TÜDEMSAŞ blev afholdt på Cumhuriyet University Cultural Center.

Programmet, der blev arrangeret på Cumhuriyet University Atatürk Kulturcenter, startede med læsningen af ​​National Anthem og stilhedssituationen. Derefter blev reklamefilmen for projektet vist for deltagerne.

Taler i programmet understregede guvernør i Sivas Davut Gul, at et af de vigtigste problemer i vores alder er arbejdsløshed. Gül Du er dem, der vil forstå dette bedst. Du ser det omkring dig, i dit eget liv og ser på fremtiden. Men du ved også, at arbejdsløshed ikke er desperation. Igen, når vi ser os rundt, ved vi alle, at kvalificeret personale er det efterspurgte personale, og at arbejdsløshed ikke er et problem for dem, og at eksamen fra universitet eller erhvervsuddannelse ikke betyder at arbejde i staten. Det vigtige er at være kvalificeret personale aman.

“VI FORDELER FRA TÜDEMSAŞS ERFARINGER”
Bemærk at TÜDEMSAŞ har en ekstraordinær oplevelse og draget fordel af denne oplevelse, sagde guvernøren i Sivas, Davut Gül, i ”TÜDEMSAŞ har en ekstraordinær oplevelse. Vi drager fordel af deres oplevelse. TÜDEMSAŞ er også et af lokomotiverne i denne sektor i Sivas. I de kommende dage tror vi, at Demirağ Organised Industrial Zone vil imødekomme forventningerne i Sivas med sin egen sidebranche. ”

Koçarslan, der gav information om TÜDEMSAŞ, understregede, at det er en organisation, der lægger vægt på personaleuddannelse lige så meget som produktion.

Koçarslan sagde, olarak Som TÜDEMSAŞ har 77 betjent jernbanesektoren for godsvogne og reparationer i årevis. Sammen med vores underindustri og underleverandørvirksomheder har vi medarbejdere tæt på 2300. Som TÜDEMSAŞ, for at konkurrere med verden inden for jernbanesektoren, er vi nødt til at gøre hvert øjeblik af vores arbejde i overensstemmelse med standarderne i projekt, produktion, kontrol og materialetid. Som TÜDEMSAŞ i de senere år har vi fortsat vores gensidige arbejde med organisationer, der vil drage fordel af viden og erfaring fra jernbanesektoren, der opererer i Tyrkiet og i udlandet med henblik på uddannelse af vores ansatte. Vi er en organisation, der giver vigtighed for uddannelse af vores personale så meget som produktion. ”

“VORES MÅL ER AT GØRE SİVAS ET LAST VOGONCENTRUM”

TÜDEMSAŞ General Manager Yıldıray Koçarslan påpegede, at deres mål er at gøre Sivas til et godsvogncenter. Hvordan opnår vi det? Vores arbejdere, vores ingeniører, vores universitet, vores akademikere. Som et resultat, alle sammen ”

Koçarslan gav også information om projektet og sagde: “Vores lands 3. Vi har sat det mest udstyrede svejsetræningscenter i TÜDEMSAŞ i drift. Til dags dato er vi begyndt at betjene vores egne medarbejdere og anden stålbyggeri, der opererer i Sivas, primært vores jernbanesubsektor. I denne sammenhæng har vi som et resultat af 80 teoretiske og praktiske træning hver time, som vores svejseingeniører har givet i vores svejsetræningscenter, givet et internationalt anerkendt svejsercertifikat over 1000. Inden for rammerne af protokollen, der er underskrevet med provinsdirektoratet for national uddannelse i regi af vores guvernør, fortsætter vi i øjeblikket et projekt med henblik på at uddanne de studerende i den sidste klasse af industrielle erhvervshøjskoler som svejser for at fjerne manglen på kvalificerede svejsere i vores provins og bidrage til beskæftigelsen. På den anden side er det inden for rammerne af en protokol, der er underskrevet mellem Rektoratet for Cumhuriyet Universitet og vores firma, forberedt fremtidige ingeniører til industrien med et uddannelsesprojekt, der sigter mod at øge deres praktiske viden om ressource, før de udeksamineres til seniorstuderende på Det Tekniske Fakultet. Derudover fortsætter de sidste års studerende ved Det Tekniske Fakultet inden for rammerne af en anden underskrevet protokol deres uddannelse i forskellige enheder i vores firma i form af træning på arbejdspladsen. Efter uddannelsen starter 3 således deres forretningsliv med en månedlig oplevelse. Som TÜDEMSAŞ er vi åbne for alle slags projekter for at dække manglen på kvalificeret personale. Sammen er vi nødt til at arbejde hårdt og producere mere til udviklingen af ​​vores land. ”

YAP GØR DET BEDSTE I DIT ARBEJDE ”
Koçarslan henvendte sig til de studerende og sagde, uanset hvilken position vi er i, uanset hvad vi gør, så lad os være de bedste på vores felt! Jeg tror helhjertet, at hver enkelt af os bliver bedre, gladere, mere succesrige end vores nuværende situation uz Vi ønsker! Men jeg siger, lad os være bedre, ikke være bedre! Jeg ønsker dig et lykkeligt og fredeligt liv med din familie, ægtefælle, kære ”.

TEGEV-præsident Alpay Özkan, der deltog som taler, delte sine arbejdserfaringer med gæsterne. Form dine universitetsår på linje med et mål, du har sat dig. Brug mere forskning ved at forske mere. "Han sagde.

Karrieredage sluttede i form af spørgsmål og svar.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar