Şanlıurfa kommer fra sporvogn og sporvogn

Trambus og sporvogn kommer til Sanliurfa: Sanliurfa borgmester i Sanliurfa Nihat Ciftci, der sigter mod at give mere bekvem og hurtigere transport i den offentlige transport, foretrukket af det gennemsnitlige 190 tusinde mennesker i Sanliurfa: ”Vores transportmesterplan er afsluttet. Vi fortsætter vores bestræbelser på at gøre trafikken flydende sund ”.

Metropolitan Municipality, der gik ind i 2017-året med nye investeringer og projekter, præsenterede 20, et af de offentlige transportkøretøjer, der var planlagt til første fase af det nye år, for offentligheden med en ceremoni, der blev afholdt i regionen Haleplibahçe-museer for at blive tilbudt til borgerne i transport.

PRÆSIDENT Landmand: Vi gennemgår alle detaljer i transport

Borgmester i lanlıurfa Metropolitan Municipality Nihat Çiftçi erklærede, at de lavede mulighedsundersøgelser i transport med eksperter og gennemgik alle slags detaljer: ”Transport er et af de emner, som Metropolitan Municipality arbejder på. Når byerne vokser, bliver offentlig transport vigtig. Det vigtigste mål for vores Metropolitan Kommune er at styrke den offentlige transport for at sikre en sund adgang for vores mennesker. Vi tager vigtige skridt for at nå disse mål. I 2016 på vegne af Metropolitan Municipality har vores afdeling for transport vundet priser med hensyn til national og international transittransport. Jeg lykønsker dem, der har bidraget ..

TRAMBUS- OG TRAMVAY-PROJEKTER KOMMER TIL LIVET

Med erklæring om, at der er behov for en systemændring for at sikre strømmen af ​​trafik til sundhed i lanlıurfa, der vokser og udvikler sig, ordfører Çiftçi: “2017 vil være et godt år for lanlıurfa. Şanlıurfa Metropolitan Municipality vil implementere Trambus og Tram-projekter i offentlig transport. Feasibility-undersøgelser og projekter er forbi. Om 2 måned lægger vi grundlaget i Şanlıurfa. Der er stor trafik i lanlıurfa. Vi har tusind gæster (syrisk) 520. Trafikflow kræver en systemændring. Forhåbentlig med jernbanesystemet ad gangen vil 400-450 passagerkapacitet tjene Sanliurfa. 4 vil bestå af scenen. Den første etape er 7 km, og det er vejen fra det offentlige transportcenter til museets område. 2. Vores scene vil strække sig fra det offentlige transportcenter til Karaköprü. 3. Vores scene vil strække sig fra samlingscenteret til vores Akçakale Eyyübiye Hospital. 4. Vi forbinder Harran University, som er et videnskabscenter, til lanlıurfa med jernbanesystem. Vores transportplan er afsluttet ”.

TJENESTE MED MODERNE KØRETØJER

Borgmester Ciftci, der ønsker, at 37-køretøjet tages i brug, rådgiver de ansatte: ken Du skal transportere sikkert og omhyggeligt, mens du bevæger dig. Husk at du bærer. Før passagererne sikkert og sikkert til deres adresser. Han ønskede, at passagererne skulle hjælpe chaufførerne. Med oplysning om, at Belsan har taget vigtige skridt i offentlig transport, sagde borgmester Çiftçi: olarak Som firma gør Belsan kvaliteten af ​​den offentlige transport egnet til offentlig transport med brug af teknologi, køle- og varmesystem og moderne køretøjer til handicappede. Belsan Offentlig transport 289 køretøjsflåde ved at tilføje flere 37 køretøjer betjener vores Sanliurfa. Şanlıurfa Metropolitan Municipality leverer tjenester til profeterne hver dag med sin uendelige energi ”og ønskede, at køretøjer, der er i service, skulle være til gavn for både Metropolitan Municipality og offentligheden.

Spændende tjenester

Sanliurfa-guvernør Gungor Azim Tuna erklærede, at de ydelser, der var begejstrede: uz Vi tilbyder Metropolitan Kommune de offentlige transportbiler sammen. Som en afspejling af den værdi, der gives til mennesker i lanlıurfa, er vi glade for at se det punkt, man nåede i tjenesten. Selvfølgelig er spændingen hos os alle til at afspejle de muligheder, som vores regering og regering giver lokale mennesker. Sanliurfa, den lysende stjerne i regionen, vil tilbyde service af bedre kvalitet til vores folk. Vi er glade for at se fremkomsten af ​​standarden. X 15 tilføjede, at denne nation, der vilje sin vilje i juli, er værdig til den bedste service.

SPROGET AF AK PARTS KOMMUNIKALITETER ER SERVICESPROGET

AK-parti lanlıurfa provinsformand Zeynel Abidin Beyazgül, der ønskede, at de modtagne køretøjer skulle være gavnlige, sagde :: AK-partiets kommuners sprog er tjenestesproget. Disse tjenester går uden problemer. Derfor lykønsker jeg vores borgmester Nihat Çiftçi. ”

Belsan General Manager Nusret Urmak, der formidlede Belsans værker i lanlıurfa: “Belsan A.Ş. 940 medarbejdere med byens offentlige transportarbejder. Derudover er det en organisation af Şanlıurfa hovedstadskommune, der tager sig af busstationer og parkeringspladser. ”

Metropolitan kommune 289, der udvider sin nuværende flåde af køretøjer til 309, sigter mod at lette transporten i alle regioner i byen ved at tilføje nye ruter til de områder, hvor der opleves densitet med 17-køretøjet med introduktionen af ​​326-køretøjet på kort tid. Dagligt gennemsnit 190 tusind mennesker foretrak offentlig transport med henblik på at give mere bekvem og hurtigere transport af borgere i Metropolitan Municipality med sine egne ressourcer, køretøjer, Eyyübiye, Bağlarbaşı, Insurance, Maşuk og Güzelşehir-regioner vil tjene.

Foruden borgmester Nihat Ciftci, borgmester i Sanliurfa Gungor Azim Tuna, Karakopru-borgmester Metin Baydilli, provinspolitichef Veysel Tipioglu, AK partiets provinsformand Zeynel Abidin Beyazgul, kommunalbestyrelsesmedlemmer, Mukhtars, NGO-repræsentanter og mange inviterede gæster deltog i ceremonien. .

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar