Sefaköy-Halkalı- Alarko vandt udbuddet til Başakşehir Havaray Line

Sefaköy-Halkalı- Alarko vandt udbuddet til Başakşehir Havaray Line: Alsim Alarko Industrial Plants and Trade Inc., et datterselskab af Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Line vandt buddet ved at give det mest fordelagtige bud. Tilbudsprisen for ovennævnte bud erklæres som 1.292.000.000 TL eksklusive moms.

I en erklæring fra Alarko Holding til KAP er "Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., et af vores datterselskaber, åbnet af Istanbul Metropolitan Municipality / European Side Rail System Directorate".Halkalı- Başakşehir Havaray Line Construction, Elektromekanisk, Fine Works og Vehicle Procurement "var den mest økonomisk fordelagtige byder. Tenderkommissionens afgørelse er blevet meddelt os i dag (på 28.03.2017 dato). Den 10 daglige appelperiode er blevet ydet mod Tender Commission-beslutningen. Efter indsigelsesperioden forventes vores virksomhed at blive inviteret af arbejdsgiverforvaltningen til at underskrive kontrakten. Budprisen (ekskl. Moms) for fagarbejdet er 1.292.000.000, - Tyrkisk Lira ".

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar