Governor Sahin Samsun Logistik Center fundet i konstruktion undersøgelser

Samsun guvernør Ibrahim Sahin
Samsun guvernør Ibrahim Sahin

Samsun guvernør Ibrahim Sahin, Tekkekoy District, opførelsen af ​​den igangværende bygning af logistiske landsby i nærheden af ​​den nederste landsby. Mustafa YURT, Tekkeköy borgmester Hasan TOGAR velkommen.


Efter mødet afholdt Samsun Metropolitan Municipality, institutleder Abdullah GÖKBİLGİN, Samsun Logistics Center projektet om guvernørens İbrahim ŞAHİN'es arbejde.

Efter præsentationen modtog guvernør İbrahim ŞAHİN og hans retinue oplysninger fra myndighederne ved at gennemføre undersøgelser inden for konstruktion af den logistiske landsby. Yusuf Ziya YILMAZ, borgmester i Samsun Metropolitan Municipality var til stede.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar