Hyundai Rotem til at bygge 213-køretøj til Warszawa

hyundai rotem warsova at producere 213 køretøj
hyundai rotem warsova at producere 213 køretøj

Særberetning - Hyundai Rotem, som er det bedste bud på bud på Warszawa-sporvognen, der drives af Warszawa Kommune, vandt 231 forsyningsvirksomheder med lav sporvogn. Det sydkoreanske bilproducentfirma vil begynde at levere 1.85 milliarder Zloty (ca. 430 millioner EUR) på så lidt som 22 måneder. I henhold til kontrakten skal alle køretøjer også leveres inden oktober 2022.Udbudet på 213 køretøjer blev lanceret i september 2018. Budet var modtaget fra fire virksomheder. CAF og Siemens deltog ikke i buddet på grund af den korte ledetid, mens konsortiet bestående af Stadler og Solaris blev fjernet på grund af ledetiden. Pesa har tilbudt meget mere end de gennemsnitlige omkostninger.

Warszawa Tram-selskab åbnede det samme bud i august 2017 og annullerede budet på grund af det høje tilbud fra Skoda.

Om Hyundai Rotem

Hyundai Rotem er generelt kendt som fabrikant af køretøjer til konventionelle linjer og metroer, men selskabets produktion af 38-sporvogne til Izmir spillede en vigtig rolle i at vinde dette bud. Derudover er der allerede blevet leveret nye sporvogne til Antalya sporvogn!

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar