Halkalı Kapıkule High Speed ​​Train Project skal afsluttes på 2024

Halkalı Kapikule High Speed ​​Train Project vil blive afsluttet
Halkalı Kapikule High Speed ​​Train Project vil blive afsluttet

Transport- og infrastrukturminister M. Cahit Turhan sagde, at i 2003 er det samlede jernbanenetværk, der er 10 tusind 959 kilometer, steget 17 procent i mellemtiden og nåede 12 tusind 803 kilometer. Minister Turhan, Halkalı- Kapıkule HT-projektet afsluttes på 2024.

Halkalı-Kapıkule High Speed ​​Railway line fra Beijing til London er det vigtigste led i det kontinuerlige jernbaneprojekt, der henleder opmærksomheden på Turhan, højhastighedstog, der opfylder Europa 229 kilometer lang Halkalı-Den 153 kilometer, der skal bygges på Kapıkule HT-linjen Çerkezköy25 blev lagt i september til grundlæggelsen af ​​Kapikule-sektoren til opførelse af egenkapital, kredit og IPA. I denne sammenhæng angiver konstruktionen af ​​linjen fra Edirne-Havsa, at Turhan, 76 kilometer Halkalı-Çerkezköy og at projektet planlægges afsluttet i 2024.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar