Minister Turhan: 'Alt tyrkisk Bayraklı Vi kan overvåge skibe via satellitter '

turhan alle Turk-flagets flag kan overvåges via satellitter
turhan alle Turk-flagets flag kan overvåges via satellitter

Minister Turhan sagde, at han ønskede at starte sin tale på det indledende møde i National Maritime Safety and Emergency Response Center (UDEM) i Tekirdağ Marmaraereğlisi ved at hilse på Mehmetciks, der gennemførte Operation Peace Spring i det nordlige Syrien.


Den region af terrorisme, som Tyrkiets målsætning var, sagde terroristerne Turhan, at for at sejre ved at fjerne freden og roen ved at være en sump, "På grund af vores terroristers enhed er vores ballade, vores flag, vores livs hjem fjender." brugte udtrykket.

Minister Turhan sagde barmhjertighed med soldaterne og civile, der blev martyrdyret under operationen: ”Jeg ønsker vores nation tålmodighed og mod. Se ikke på, hvad nogle terrorelskere siger. Der er ingen fred med forrædere, som imperialister fodrer i skyggen af ​​terror. Dette er mennesker, hvis ord og essenser er forkerte. Denne nation, dette hjemland, vil ikke være til gavn for dem, der i det væsentlige er forkert, fremmedgjort for dets essens og mistet sin essens. I dag, på den velsignede fredag, lad os bede til vores Mehmetciks, der sætter deres liv på grund af vores nations frihed og vores lands frelse.

"Vi har implementeret mange moderne systemer"

Minister Turhan, Tyrkiet 8 tusind 350 kilometer kystlinje og en bro, der blev passeret i søtransport, hvor det geografiske træk.

Tyrkiets internationale olieforsendelser, at vejen er placeret på en af ​​halsen fra at være omkring 81 passerer tusind skibe om året, hvor Turhan slår afslørede nogle risici, "ministeriet ser på vores hav, for at forbedre liv og ejendomssikkerhed, formålet med søulykker for at reducere risikoen og beskytte havmiljøet Vi udfører vigtige undersøgelser. I denne sammenhæng har vi implementeret mange moderne systemer med nutidens teknologi, og vi fortsætter med at gøre det. " sagde.

Turhan erklærede, at Turkish Straits Vessel Traffic Services, der blev oprettet til at overvåge og lede søtrafikken, har tjent i 16 år.

”Derudover har vi leveret meget sikrere søtrafik takket være Vessel Traffic Services Systems, der dækker Izmit-, Izmir-, Mersin- og Iskenderun-kløfterne, som er vært for tung søtrafik. Alle skibe i Tyrkiets kyst med automatisk identifikationssystem kan overvåge 24 timer.

Med disse muligheder har vi gjort vigtige fremskridt med at forhindre skibsulykker ved at øge navigationen og søfartssikkerheden. Alle tyrkiske bayraklı Vi kan overvåge skibe, uanset hvor de er i verden via satellitter. Udenlandsk bayraklı Vi kan også spore skibe op til tusind sømil fra vores kyster. Vi bruger effektivt satellitinformationssystemer til eftersøgnings- og redningsaktiviteter, forebyggelse og påvisning af havforurening. "

"Nationaliseringsbevægelsen fortsætter i fuld fart"

Minister Turhan, under regerings ledelse, fortsatte forsvarsindustrien hurtigt at bevæge sig til den stressede nationalisering.

Understreger, at de har fremskyndet bestræbelserne på fuldt ud at nationalisere satellitassisterede søge- og redningssystemer i de kommende år, sagde Turhan, "At tage lektioner fra tidligere erfaringer for at kunne betjene vores skibe mere sikkert og miljøvenligt for at reagere på havforurening så hurtigt som muligt og på den mest effektive måde en omfattende, national Vi sigter mod at etablere et beredskabssystem. " han snakkede.

Minister Turhan erklærede, at de er i tæt samarbejde med ministeriet for miljø og urbanisering for at forhindre havforurening gennem systemet.

At minde om, at det første trin i beredskabssystemet er Antalya Marine Pollution Emergency Response Training Center, som blev bygget i 2015, fortsatte Turhan sin tale som følger:

”I dag åbner vi National Maritime Safety and Emergency Response Center, det andet og vigtigste trin i systemet. UDEM, som ligger nordvest for Marmarahavet, som er den mest risikable region med hensyn til skibstrafik i vores land og har omfattende logistiske muligheder, vil være koordinerings- og driftscenteret i stor havforurening.

I UDEM bortset fra dette, at tilbyde træning i at være forberedt på havforurening forårsaget af olie og andre skadelige stoffer, gennemføre øvelser, afprøvning og certificering af udstyr og materialer, der bruges i interventionen, modellering af forurening og prøveanalyse relateret til havforurening og forsknings- og udviklingsaktiviteter inden for rammerne af disse spørgsmål. vil også blive gjort. "

"UDEM vil være en vigtig base for rent hav"

Turhan erklærede, at UDEM ikke kun vil være et internationalt anerkendt træningscenter, men også være et tiltrækningscenter for uddannelse af det relevante personale i lande, der beskæftiger sig med intens olietransport.

Turhan erklærede, at centret er designet som et internationalt testcenter, hvor både beredskabsudstyr og andet havudstyr kan testes takket være dets laboratorium og den flydende testpool.

”Jeg tror, ​​at det arbejde, der skal udføres her, vil give vigtige resultater inden for få år. Vores generaldirektorat for kystsikkerhed udgør vores styrke i marken i disse værker. Vores koordinerede arbejde med ministeriet for miljø og urbanisering vil fortsat beskytte miljøet.

Vi vil fortsætte med at gøre vores del for at beskytte alle miljøværdier uden at bringe eksistensen og kvaliteten af ​​ressourcer, som fremtidige generationer har brug for.

Turhan tilføjede, at UDEM vil være en vigtig base for rent hav.

Mødet, guvernøren for Tekirdag Aziz Yildirim, Tekirdag-stedfortræder Mustafa Yel, rektor ved Namık Kemal University. Dr. Mümin Şahin, Durmuş Ünüvar, generaldirektøren for kystsikkerhed og institutionernes ledere deltog.

Minister Mehmet Cahit Turhan undersøgte derefter anvendelsesområderne for UDEM.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer