Çerkezköy Intermodal terminalhøringsmøde

cerkezkoy intermodal terminal undtagelsesmøde projekt afholdt
cerkezkoy intermodal terminal undtagelsesmøde projekt afholdt

Çerkezköy Intermodal terminalhøringsmøde Çerkezköy Under formandskabet for borgmester Vahap Akay Çerkezköy Kommunal forsamlingshall.

Çerkezköy Intermodal Terminal Project borgmester høringsmøde Hemant Akay, samt vores viceborgmester Nedim Ophiuchus og Bob Sølv, EU-delegationen til Tyrkiet Transportsektoren manager Goktug Project Teknisk Evaluering Team med landtransport Strategi Konsulent Rene Q. cyste og Strategi Analytiker Konsulent Vesselin Siarov , Transportministeriets generaldirektorat for infrastrukturinvesteringer og TCDD-embedsmænd og Çerkezköy Kommunens tekniske personale deltog.

FORSLAGET TIL Toldkontortransport til et punkt i nærheden af ​​laststationen

Borgmester Vahap Akay afgav en erklæring efter mødet i forsamlingshallen. Çerkezköy Yük Et af de vigtigste steder at overføre 30 til jernbaner er det blå område ved siden af ​​den europæiske frizone i stedet for det røde område på kortet. Çerkezköyhar en vækstrate. Dette skyldes væksten i passager- og bytrafik. Desuden er der en tæthed af lastbiler i bytrafikken på grund af tolddirektoratet. Hvis en godstation nu skal placeres på Velişmeşe-linjen eller Yanıkağıl-området, hvis tolddirektoratet er placeret på samme sted, Çerkezköy dette frigøres fra toldtætheden, og dermed tætheden for lastbilerne i byen.

VI HAR DELET VORES IDEER

Vi delte vores ideer, og de var glade. Fra den øverste vej Çerkezköy og det er meget rart, hvis en forbindelsesvej afsluttes fra Kapakli Organised Industrial Zone.

VELIKOY OSB-HIGHWAY TILSLUTNING FORESKRIVT

Borgmester Vahap Akay erklærede, at de har udtrykt deres krav om forbindelse til motorvejen fra Veliköy Organised Industrial Zone, som de har bragt på dagsordenen i årevis. Jeg håber, det vil være positivt ”.

EUROPA'S STØRSTE TERMINAL VÆR HER

Çerkezköy Borgmester Vahap Akay påpegede, at det er meget vigtigt, at tolddirektoratet føres ud af byen og ligger tæt på godstationen. Çerkezköy Organiseret industriområde, dækket organiseret industriområde, Ergene og Yaliboyu organiseret industriområde vil opfylde denne linje, og vores trafikbelastning vil falde. Han vil møde godstationen på nye og eksterne måder. ÇerkezköyDet menes, at et højhastighedstog kommer til Istanbul, men hvis du ser fra det andet vindue, vil regionens største godsterminal være her, og det er meget vigtigt for industrien. Tæt på havnen, tæt på motorvejen, nær den tredje lufthavn. Dette projekt vil tage Europas 30-motorvejsbelastning og overføre den til jernbanen og det vigtigste stop på denne linje Çerkezköy vil blive sagt, ”sagde han.

ANMODNINGER TIL LINJE

Borgmester Vahap Akay gav kort information om sine møder med statens jernbaner og transportministeriet inden for rammerne af 15 dagen før High Speed ​​Train Project. sagde de. Vi vil ikke være sådan, ”Både bunden og toppen af ​​toget krydser køretøjstrafikken ved niveauovergangen sagde alvorligt. Så sagde de, 'Lad os lave 15 meter højde 4 meter'. Så 'Hvor skal vi hen?' Jeg sagde. Vi præsenterede en ny idé. Ya Enten skal planovergangen og højhastighedstogslinjen passere enten fra toppen eller fra bunden, lad køretøjer passere fra toppen. Vi er nødt til at tænke på køretøjstrafik der. Der vil være både gods- og passagerstationer. Çerkezköyer en stor investering i 15-20 år. Det ville være dejligt, hvis vi placerer visionen om disse investeringer på det rigtige sted. Çerkezköykommentarer og beskrivelse af offentlige institutioner i Tyrkiet og især medierne Çerkezköyvil radikalt påvirke fremtiden for. Med dette projekt Çerkezköy Det er en meget værdifuld position, ”konkluderede han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar