En første i Tyrkiet ..! Smart taxa periode begynder i Ankara

en første ankarada turkiyede smarte taxa donemi basliyor
en første ankarada turkiyede smarte taxa donemi basliyor

en første i Tyrkiet ..! Smart taxa periode begynder i Ankara; Ankara kommunes borgmester Mansur Yavaş, der fremsatte endnu et valgløfte, introducerede den første prototype af ”Smart Taxa-projektet” til pressen.

Langsom præsident angivelse af ansøgningen vil blive gennemført i Tyrkiet for første gang i Tyrkiet, det teknologiske system til at tjene de 7 701 tusinde taxachauffører i hovedstaden gav den gode nyhed, der skal fordeles gratis.

MANGE INNOVATIONER KOMMER TIL SIKKERHED

Borgmester Yavaş påpegede, at projektet vil give forskellige fordele ikke kun for taxahandlere, men også for kunder, kommuner og bytransport.

Præsident Yavaş besvarede spørgsmål fra pressemedlemmer og sagde: ınca Når værkerne er defineret, vil 7 bin 701 i Ankara blive distribueret gratis til taxachaufføren. Finansieringen heraf kommer ikke ud af kommunen. I overensstemmelse med de aftaler, vi har indgået, vil det blive installeret gratis med brug af internettet, langvarig udstedelse af kontrakten og annonceringsaftaler. Det er godt for chaufføren. Dette har nogle skader for klienten. Det vil være nyttigt med hensyn til kommunal og bytransport. Det vil hjælpe os med at implementere Smart Ankara-projekt. Taxaer har kameraer foran og bag. De standarder, der kræves af indenrigsministeriet, er inkluderet i denne ansøgning. Når integrationen med det indvendige er afsluttet, skal vi for Gud forbyde at se billederne inde i køretøjet såvel som billederne inde i køretøjet, når det går ned. ”

Panikknapper vil også være inkluderet i systemet, hvilket også vil bidrage til taxa-butiksindehavernes sikkerhed. Når kunden eller chaufføren trykker på ik-panik-knappen karşısında i tilfælde af en nødsituation, aktiveres Call Center automatisk og får besked til nødsikkerhedsstyrkerne.

Kameraerne i taxaen, indenrigsministeriets cirkulære for sikkerhedsenheder inden for rammerne af anerkendelsen og identifikationen af ​​mennesker ønskede at lette opdagelsen. I tilfælde af en hændelse ind og ud af taxa vil panik-knappen på førersiden og passagersiden kunne registrere begivenhedsbillederne.

ALTERNATIV LØSNING TIL KAPITALTRAFIK

Giv information om systemets driftsmetode Præsident Yavaş sagde:

"For eksempel, Vi vil se, hvor mange taxaer der i øjeblikket er i trafik i Ankara via internettet. Dette vil hjælpe os med at styre trafikken regelmæssigt. Kun minibusserne er tilbage. Vi mødes med dem. Passagererkomfort vil også stige, når trafikproblemerne falder, når de også er inkluderet i systemet. Når vi inkluderer taxier i systemet, vil den lokale trafik lettes.

Det er; Stall eksterne taxier forventer kunder i trafik. De venter ikke længere på kunder. Kunden finder dem. Når de downloader dette program for at ringe til en taxa fra stop, vil de være i stand til at ringe til den taxa, de ønsker. Så der vil være mindre cirkulation i trafikken. ”

Mansur Yavaş, borgmester i Ankara Metropolitan Municipality, klarede også spørgsmålet om taxaer. Dette vil ikke være nødvendigt. Det opdateres automatisk. Derudover vil vores taxachauffører modtage reklame. De kan tjene ekstra penge herfra Buradan

SMART CARD

Understreger, at de fortsat vil implementere smarte byapplikationer i Ankara, sagde borgmester Yavaş, ”Smart Card kommer snart i spil. Med vores mobilapplikation kan kunder betale taxa med smartkort og se, hvordan de går. Han vil være i stand til at se, om han tager en genvej eller går afstanden. Der var ingen sådan klage i Ankara, men kunden kan rejse mere sikkert. Hvis du ringede til taxaen på applikationen, vil du se, hvilken taxachauffør, der kom, du vil se nummerpladen, du vil se køretøjets model, og han vil se, hvor mange pund han vil betale på forhånd. Bud afholdes snart. Vores forhandlinger med de virksomheder, der bliver sponsorer, er afsluttet ”.

Med applikationen "Smart Taxi Project" kan de mistede ejendele i taxaen returneres til ejeren ved at tage oplysninger om placering og placering. Takket være den fremmedsproglige understøttelse af softwaren på tablets, der skal placeres i taxaer, vil kommunikationsproblemet for taxahandlere såvel som turister, der kommer til Ankara, blive fjernet.

BETALING MED ANKARAKART

Takket være systemet kan kunden indtaste rejseinformationen i tablettene i køretøjet og lære det beløb, der skal betales under rejsen.

Borgere med systemet vil eliminere forpligtelsen til at transportere kontanter, taxaer uden for kreditkort kan også betale med ANKARAKART. Taxahandlere vil også give en ekstra indkomst ved at købe reklame, kapitalistiske taxachauffører vil også slappe af økonomisk.

Inden for rammerne af smarte byapplikationer kan både luftforurening og støjforurening i byen måles gennem sensoren, der skal placeres i taxaer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar