Opdatering af Marmaray og Metro Bike-modtagelsestider i Istanbul

marmaray og metro cykler i istanbul
marmaray og metro cykler i istanbul

Denne forbedring for at gøre cykeltransport mere bosiddende i hverdagen kan være begyndelsen på de bedre nyheder, vi vil modtage i den kommende periode.

Vi kan let se, hvordan den rene transportfilosofi i verden er steget i de sidste par år, selv i tendensen på bilmarkedet.

Med globale mærker, der producerer næsten alle deres kortvarige produktplaner for 90, befandt vi os pludselig midt i den utrolige modelmangfoldighed.

En lignende situation gælder for cykler og scootermodeller. Bianchi, verdens ældste cykelproducent, er for nylig blevet introduceret med et vigtigt produktsortiment. Naturligvis vil arbejdet ikke kun være forbundet med den elektriske fodkøn. Vi ser, at brugen af ​​cykler er steget markant i storbyområder.

For Istanbul, en af ​​disse metropoler, blev der annonceret et vigtigt opdateringsskridt for at gøre cykel til det vigtigste transportmiddel. For tiden er der foretaget forbedringer i Marmaray- og metroforbudene, der dækker intervallet 07: 00 - 09: 00 og 16: 00 - 20: 00:

Intenst efterspørgsel efter forbedring af cykelure Med opdateringen af ​​disse ure, der er blevet accepteret i lang tid, idet de nævner urene, kan brugerne nu bære deres cykler med dem mere komfortabelt.

I erklæringen fra TCDD viser det faktum, at der er en intens efterspørgsel efter emnet, brugernes følsomhed. Forklaringsteksten til 30's minutforbedring for både morgen- og aftenstimer er som følger:

”For nylig er der modtaget anmodninger fra vores passagerer om at øge transporttiden ved at indsnævre spidsbelastningstiderne, hvor forstadstog er forbudt at transportere cykler. I overensstemmelse med de modtagne anmodninger blev de aktuelle tidspunkter opdateret i form af 07: 00 - 08: 30 og 16: 00 - 19: 30 ved at ajourføre den nyligt forberedte indenlandske passagertarif Appendiks-4 Cykeltransport. kanaler vil også blive annonceret i beskrivelsen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar