Træning for studerende fra folkeskolen fra SAMULAŞ

samulastan grundskoleelever
samulastan grundskoleelever

Som Samulaș indledte vi en uddannelseskampagne for at øge opmærksomheden på vores børn, der vil være fremtidens forældre for at finde løsninger på adfærdsproblemerne i offentlig transport. Inden for rammerne af "Future Generations Awareness" -projektet, der støttes af Samsun Provincial Directorate of National Education, præsenterer vores undervisere 4. gange mødtes.

I projektet, vi startede i Fahrettin Ulusoy Primary School, besøger vi en folkeskole hver uge og leverer visuel og lydinformation til vores studerende. Efter Atakent Primary School og Balaç Primary School mødtes vores instruktører med Atakum Pelitköy Şehit Corporal Yücel Ünsal Primary School-studerende denne uge. I konferencesalen på skolen introducerede vores undervisere køretøjer med offentlig transport til de studerende på folkeskolen og forklarede deres fordele for byen, miljøet og økonomien i byen og gav derefter information om sikker brug af busser og sporvogne, reglerne, der skal følges i tilfælde af rejser, og hvordan man skal opføre sig i tilfælde af rejser.

Şenol Gülhan, en klasselærer, der understregede vigtigheden af ​​offentlig transportuddannelse, sagde SAMULAŞ-uddannelse var meget nyttig. Gülhan sagde: ”Sådan uddannelse skal gives på enhver skole. Vores børn skal overholde sikkerhed og generelle regler, når de tager og slukker for offentlig transport. De er også nødt til at få bevidstheden om at rejse, mens de rejser. Derfor lykønsker jeg SAMULAŞ, der indledte et sådant uddannelsesprojekt ..

Pelitköy Şehit korporal Yücel Ünsal grundskoledirektør Kadir Hapakaz erklærede, at respekten for de ældste i busser og sporvogne gradvist aftager, og at projektet er af stor betydning for at forhindre sådanne problemer i fremtiden. Direktør Hapakaz sagde: ”Jeg er en hyppig bruger af offentlig transport. Jeg ser mange mangler og unøjagtigheder, der opstår fra vores mennesker. Jeg føler mig meget ubehagelig for ældre, handicappede, kvinder med børn og patienter at rejse, mens jeg står i de blå sæder. Så der er en fejl et eller andet sted. Projektet er meget vigtigt for at undgå dette problem i fremtiden. Jeg ser og støtter behovet for et sådant projekt og uddannelse. Fordi uddannelse bør gives i en ung alder. SAMULAŞ udfører allerede gode værker inden for transport. Forhåbentlig vokser vores børn bevidst op og lærer at rejse. Jeg lykønsker og ønsker succes başar.

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar