Tyrkiets robotter konkurrerede i Konya Science Center

turkiyenin robotter konkurrerede i Konya science center
turkiyenin robotter konkurrerede i Konya science center

Tyrkiets robotter konkurrerede i Konya Science Center; TUBITAK støttet Tyrkiets første science center i Konya Science Center, National Education Robotics Competition blev hostet på. Studerende fra 12-provinsen 50 hold deltog i konkurrencen, 2 konkurrerede entusiastisk for at få den bedste bedømmelse hele dagen.

Konya Metropolitan Kommune bestilt af den høje standard af den første Science Center i Konya, Tyrkiet Science Center, National Education Robotics Competition blev hostet på.

I år deltog 12-team bestående af grundskole-, mellem- og gymnasiestuderende fra 50-provinsen i den nationale uddannelsesrobots-konkurrence, der blev afholdt i Konya Science Center med temaet Eğitim Artificial Intelligence Dünya og World Education Robots Competition (WER) -reglerne.

Holdene, der satte alle deres færdigheder inden for robotik og kodningsfelt, kæmpede for at blive mestre. Holdene designede og kodede robotterne først. De kodede robotter konkurrerede derefter med deres rivaler om at udføre intelligent sortering, indsamling af prøver, energikerner og intelligente sorteringsopgaver.

Efter afslutningen af ​​konkurrencen blev Konya İzzet Bezirci Elementary School i grundskolen og gymnasiet, Balıkesir Gönen Handelskammer, erhvervs- og teknisk anatoliske gymnasiestuderende, de første til at vinde rivalerne.

STUDENTENS MÅL ER STOR

De studerende, der kaster sved i konkurrencen, oplyste, at konkurrencen åbnede horisonten og bidrog til udviklingen af ​​deres katte; De studerende, der vandt førsteplassen ved at lave teamwork, sagde, at de sigter mod at deltage i verdensmesterskabet i Kina.

Den nationale uddannelsesrobotkonkurrence fungerer som en bro på vejen til WER-konkurrencen, der finder sted hvert år i Kina, hvor mere end tusind 100-studerende fra omkring 500-lande deltager.

11 kvindelige studerende fra Karatay Bedir Girls 'Qur'an-kursus, som blev uddannet i robot software-klasse inden for rammerne af Metropolitan Municipality Civilization School Project, deltog i World Robot Contest for første gang sidste år og vandt Takım Most Attracting Team ”-prisen.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar