Bygning af katalogkarriere online!

bygning katalog karriere online
bygning katalog karriere online

Tyrkiet, der har været online siden 1973 år og byggematerialer udfylder et meget vigtigt hul på området for materiale første og eneste katalog BYGNINGKATALOGsplinterny fane CAREER, er nu online!

BYGNINGKATALOGSom en portal, der leverer en effektiv forfremmelseskanal gennem sit brede adgangsnetværk; bygningsfirmaer, materialer, produktvideoer, projekter, firmainyheder og begivenheder, såsom fagfolk og byggesektoren, sigter mod at imødekomme interessernes behov. Bortset fra denne digitale indhold med rig indhold, som den har samlet og præsenteret for byggesektoren, får den en helt ny servicefane fra og med dette år. Virksomheder kan annoncere på karrieresiden for deres ansættelsesbehov efter fanen Nyheder, hvor de deler deres forretningsudvikling, udstillingssiden, hvor de reklamerer for deres produkter og aktivitetssiden, hvor de kan behandle deres kalendere.

For at producere hurtige og effektive løsninger til ethvert behov i sektoren og for at imødekomme prioriteringerne hos både byggefirmaer og arkitekter, nærmer vi os innovativ og dynamisk strukturering til nutidens forhold og aktuelle markedsføringsaktiviteter. BYGNINGKATALOGMed Karriere-fanen sigter det mod at levere løsninger til alle former for arbejdsstyrke, der søger inden for byggesektoren i virksomheder og kontorer. I denne sammenhæng ikke kun arkitektur og anlægsarbejde, men også en bred vifte af jobbeskrivelser såsom marketing, salg, ingeniørarbejde, jobpladsstillinger, applikation, tegning og grafiske positioner, feltpersonale, F & U-afdelinger; outsource-, deltids- eller fuldtidsindstillinger og et system, der kan filtreres efter provins, giver mulighed for at ringe til applikationer.

I denne sammenhæng krævede arbejdsstyrken og beskæftigelsen; 45 samler fagfolk, der leder efter job inden for sektoren, og har været i hænderne på hundreder af tusinder af branchefolk og byggepladser i årevis med visionen, indsatsen og støtten fra eksperthold inden for området, den mest værdifulde ”referenceguide i sektoren. BYGNINGKATALOG Som kan være tilvejebragt ved hjælp af.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar