Cyber-samarbejde mellem Türk Loydu og Havelsan

cyber-samarbejde mellem turk loydu og havelsan
cyber-samarbejde mellem turk loydu og havelsan

Türk Loydu og Havelsan underskrev en samarbejdsprotokol om cybersikkerhed. Med den underskrevne protokol styrkede de to institutioner deres fortsatte samarbejde yderligere.


Türk Loydu og Havelsan opererer; maritim, industri, certificeringstræningstjenester, rådgivning, regeludvikling, cybersikkerhed, digitalisering, F & U-innovationsaktiviteter mulige inden for rammerne af samarbejde; vil arbejde for at levere standardidentifikation, cybersikkerhedsprodukter og -tjenester.

Informationsteknologier, der bruges på alle livsområder, medfører sikkerhedsproblemer. Cybersikkerhedssystemer, der spiller en vigtig rolle i at overvinde sikkerhedsproblemer, er kritiske for at sikre informationssikkerhed. Inden for rammerne af det underskrevne samarbejde vil Türk Loydu og Havelsan eksperter samarbejde om udvikling af Cyber ​​Security-teknologier og udvikle produkter og løsninger på mange områder.

Kommentar efter den underskrevne samarbejdsprotokol sagde Türk Loydu-stiftelsesformand Cem Melikoğlu, günümüzde Det er meget kritisk at træffe de nødvendige foranstaltninger inden for cybersikkerhed i dag, hvor informationssikkerhed får stor betydning. Med protokollen underskrevet mellem Türk Loydu og Havelsan, en af ​​de vigtigste nationale institutioner i vores land, blev samarbejdet mellem de to institutioner styrket, og et vigtigt skridt blev taget med hensyn til udvikling af tjenester og gennemførelse af projekter for Türk Loydu-kunder inden for cybersikkerhed. Vi tror, ​​at vi vil realisere mange succesrige projekter med Havelsan om cybersikkerhed. "Han sagde.

Om Havelsan

Havelsan er et førende teknologiselskab, der blev grundlagt i 1982 med vores lands egenkapital. HAVELSAN, militær, både på hjemmemarkedet og i udlandet, udvikler unikke systemer til den offentlige og private sektor, det tilbyder intelligente løsninger integrator selskab i Tyrkiet med dagens nyeste teknologier. Havelsans fire hovedaktiviteter er; Command Control Defense Technologies, Trænings- og simuleringsteknologier, Country og Cyber ​​Security Solutions Management Informationssystemer.
Havelsan leverer kommando- og styringsteknologier til vores luft- og søstyrker samt simulatorer med høje indenlandske bidragssatser for alle typer land-, sø- og luftplatforme. Havelsan er det vigtigste e-regerings transformationsfirma i vores land med projekter som valgsystemer, jordregistrerings- og matrikeltransaktioner og det nationale domstolsnetværk. Samtidig er Havelsan løsningspartner for uafbrudt, sikker og pålidelig service med det land og cybersikkerhedssystemer, det har designet og produceret.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar