Samsun Sivas Railway Line Ny udvikling!

samsun sivas jernbanelinje ny udvikling
samsun sivas jernbanelinje ny udvikling

Samsun Metropolitan Municipality til TCDD advarsel: 'Bytrafik er låst' Samsun Metropolitan Municipality, Samsun - Sivas Jernbanelinje Ilkadim-distriktet Ataturk Bulvari Junction Crossing Kılıçdede Junction Crossing vil føre til større trafik i bytrafikken og finde en nødløsning for at finde TCDD 4. Han sendte et brev til det regionale direktorat.

378 kilometer Samsun-Sivas (tykk) jernbanelinje 30 blev afsluttet i september 1931. 29 september 2015 på datoen for fornyelse på grund af lukket transport og det mellemliggende 4-år, på trods af den to-årige forsinkelse i Samsun-Sivas Railway, efter en forsinkelse på to uger vil begynde prøvekørsler. Der var en markant forbedring inden starten af ​​testkørslerne. Samsun Metropolitan Municipality, Samsun - Sivas Jernbanelinje İlkadım distrikt Atatürk Boulevard Kılıçdede Junction Krydsning af jernbaneovergangen vil føre til store blokeringer i bytrafikken, TCDD 4. Han sendte et brev til det regionale direktorat.

Umulig for byen

Samsun Metropolitan Municipality, TCDD 4. Regionalt direktorat 2 december 2019 dateret artikel, Samsun-Sivas-jernbanen, der åbner for trafik med krydset Kılıçdede, sagde, at bytrafikken vil være fastklemt. Åbningen af ​​porten, den mest optimistiske vejtrafik 2 minutter, i det normale scenarie 3, -4 minutter, antallet af tog og vogne, der skal stige, hvis antallet af 6-8 minutter bliver skåret, sagde det er umuligt for byen.

LOKALE TRAFIKKER

Samsun Metropolitan Kommunes generalsekretær Ilhan Bayram i brevet sendt med underskriften, "I tilfælde af togkrydsninger Kılıçdede Junction, skal motorvejstrafikken vente mellem 2 og 4 minutter" ved at understrege "I dette tilfælde Ataturk Boulevard backward Junction Junction, Muhittin Ozkefeli Boulevard Istiklal Street," kilitlen vil blive låst langs gaden, især i spidsbelastningstider i byens centrum forventes det at skabe en masse trafik ”sagde.

VIL OPRETE MEGET STORE PROBLEMER

Artiklen sagde også, at "Hvis der er tog, der passerer gennem hinanden, ville det skabe et større problem med at låse køretøjstrafikken, og der vil være lignende blokeringer i bestemte tidszoner i løbet af weekenden, når indkøbscentre og små industriområder har travlt, og den gennemsnitlige daglige køretrafik er over 70.000. demiryolu Det er muligt, at jernbaneniveauet og togkrydsningerne bliver umulige, hvis trafikbelastningen gradvist øges, og togtrafikken vil stige med introduktionen af ​​linjen, der går til logistikcentret. ”

UNDER OR OVERPASS

Som en permanent løsning af Samsun Metropolitan Municipality, ı At sikre uafbrudt krydsning med flerniveau-kryds (underpass eller overpass), at implementere et flerniveau (under eller overpass) system for at sikre uafbrudt krydsning, som ikke forhindrer trafikcirkulation af indkøbscentre og små industriområder understreger nødvendigheden.

ØNSKET NØDVENDIG LØSNING

Samsun Metropolitan Municipality i artiklen, den endelige løsning indtil tidspunktet for indgangen til den løsning, der vil påvirke bytransporten mindst eller på tidspunkter af tung trafik, mindst 2 minutter af vejtrafik for at afbryde togflyvningen ønskede at blive foretaget.

samsunhabertv

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar