Alle forholdsregler foretaget til Çambaşı Snow Festival

Alle forholdsregler foretaget til Çambaşı Snow Festival
Alle forholdsregler foretaget til Çambaşı Snow Festival

Alle forholdsregler blev truffet for den 15. sne-festival i Çambaşı, der blev foretaget traditionelt af Ordu Metropolitan Municipality.


Før den 15. Çambaşı Snow Festival arrangeret af Ordu Metropolitan Municipality og Kabadüz Kommune, vil det være på vagt 77/7 for borgerne, der vil deltage i festivalen med koordinering af Metropolitan Municipality, Kabadüz Municipality, Highways 24. Army Branch Chief og gendarmerie teams.

“ALLE TEAMER VIL VÆRE PÅ FELTET TIL FESTIVALEN”

Udtryk for, at alle forholdsregler blev truffet før Çambaşı Snow Festival, der blev afholdt søndag 26. januar, sagde Ordu Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Suat Olgun, “Alle hold vil være på banen og vil servere 7/24 før den traditionelt afholdte Çambaşı Snow Festival. Vores Metropolitan-borgmester Dr. I overensstemmelse med instruktionerne fra Mehmet Hilmi Güler, vil alle hold blive mobiliseret for at undgå den mindste ulykke. Det er vigtigt for vores borgere at deltage i festivalen med snedæk, kæder, bugsering af reb og tage personlige forholdsregler under hensyntagen til sæsonbetingede forhold. ”



Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar