Hej til et nyt år

Kontakt Ali direkte
Kontakt Ali direkte

TCDD General Manager Ali İhsan Uyguns artikel med titlen Merhaba Hello to a New Year Ra blev offentliggjort i januarudgaven af ​​Raillife magazine i januar 2020.


TREDJE ARBEJD FRA TCDD GENERAL MANAGER UYGUN

Nyt år betyder nye mål og ny spænding.

Efter et vellykket år vil 2020 være et år, hvor vi tager store skridt i mange vigtige projekter.

Voksende markeder og stigende international handelsmængde påvirker også udviklingen af ​​jernbanesektoren og kræver nye initiativer og store investeringer.

Somut One Generation og One Road Project olan, som vil bidrage til fremtiden for transport i Eurasia, er det mest konkrete eksempel på denne tilgang. Med besøget i Kina i anden halvdel af december 2019 lagde vi grunden til meget vigtige kommercielle forbindelser for vores land inden for jernbanetransport. Vi fortsætter vores transithandelsaktiviteter, der vil bidrage til vores økonomi uden at bremse.

Når vi overvejer jernbanetransport fra dette perspektiv, vil vores højhastigheds jernbaneprojekter, der bringer øst og vest for vores land tættere, opmuntre os til at gå til fremtiden med håb og beslutsomhed.

Vi opnåede 95% fysiske fremskridt inden for infrastrukturbygning af Ankara-Sivas YHT-linjen. Vi vil starte testkørsler i de kommende dage og begynde at køre i første halvdel af 2020. Vi reducerer således jernbanetransport mellem de to byer fra 12 timer til 2 timer.

Derudover fortsætter byggearbejdet på alle dele af Ankara-Izmir højhastighedsbanen. Vi sigter mod at afslutte sektionen Polatlı-Afyonkarahisar i slutningen af ​​2021 og Afyonkarahisar-İzmir i slutningen af ​​2022. Vi reducerer således rejsetiden for jernbane mellem Ankara og Izmir fra 14 timer til 3 timer og 30 minutter.

Jeg ønsker, at året 2020 vil være gavnligt for vores nation, vores land og vores jernbaner.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar