Arinlik Logistics fortsætter sin transport til Makedonien kontinuerligt

Arinak Logistics fortsætter kontinuerligt med transport af Makedonien
Arinak Logistics fortsætter kontinuerligt med transport af Makedonien

Fortsat med at vokse og udvikle sig siden 2011, da den trådte ind i sektoren, har den fortsat med at vokse og udvikle logistikaktiviteter for en betydelig del af Balkanlandene sammen med alle europæiske og asiatiske lande. Makedonien, der er blandt Balkanlandene, og hvor vores lands handelsforbindelser er meget regelmæssige og niveauer, har en betydelig indflydelse på færdiggørelsen af ​​store projekter med komplette lastbiler og delvis transportarbejder.


Vores firma, Arındır Lojistik, der leverer vigtig støtte til de makedonske transportkrav fra vores eksportører og udenrigshandelsorganisationer, der fremstiller hele vores land, især vores provinser med overdreven eksport- og importkapacitet, såsom Istanbul og Izmir. Rederier Makedonien har en vigtig position blandt. Vores køretøjer, der transporterer gods lastet fra alle regioner i Tyrkiet, herunder Skopje, Makedonien den første transport til alle byer i maksimal 4 dage hovedsageligt fra Ipsala grænseovergang, Grækenland bruger dem.

Vores firma, der kan tilbyde toldklarering, oplagring, havne- og lagertjenester samt internationale told- og agenturtjenester samt transportoperationer i enhver kommerciel produktgruppe, der anses for at blive eksporteret og sendt til Makedonien inden for eksport og transit, har vedtaget princippet og visionen, som den har vedtaget siden den første dag, den er trådt ind i sektoren. fortsætter sine værker, der udelukkende fokuserer på kundetilfredshed uden at afvige fra linjen. Makedonien forsendelse Med ekspertbetjeningsteamet, der er placeret i vores virksomheds informationscenter, hvis lastbiler bruges under kontrol af erfarne chauffører, evalueres øjeblikkeligt alle makedonske logistikforespørgsler, der kommer til informationsbehandlingscentret, og attraktive tilbud tilbydes kunderne inden for den kortest mulige tid inden for rammerne af fragt- og transportforhold.

Makedonien transport mellem Tyrkiet kaldet til at tænke på, når deres kunder fra at være en af ​​de få virksomheder i branchen takket være den ubegrænsede Arina Logistics tilbyder logistik understøtter tjenester, og særligt foretrukket logistikvirksomhed ønskede at opleve stedet får güvenceydi mellem. Arındır Lojistik arbejder fortsat med beslutsomhed, idet Arındır Lojistik leverer sikre logistiktjenester inden for rammerne af cmr-forsikring med køretøjerne inden for dets godkendelsescertifikat og makedonske plade-lastbiler.

Nyheder: Mehmet Ali BAL
Nyhedsfeed: Rederier i Iran


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar