Başakşehir Kayaşehir Metro Line Ikke Imamoğlu Tame Stop

basaksehir kayasehir metrolinie imamoglu ikke føjelig stoppet
basaksehir kayasehir metrolinie imamoglu ikke føjelig stoppet

I modsætning til påstanden fra transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan viste det sig, at præsidenten for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), der stoppede opførelsen af ​​metrostationen Basaksehir-Kayasehir, der er forbundet til byhospitalet, var Mevlut Uysal, ikke Ekrem Imamoglu.


Mehmet Cahit Turan, minister for transport og infrastruktur, sagde i et tv-program, han deltog i går, med henvisning til IMM-præsident Ekrem İmamoğlu: ında I juni åbner vi hospitalet i Başakşehir, Kayaşehir; men den forrige administration har stoppet opførelsen af ​​metro-systemet og vejinfrastrukturen, der vil nå dette hospital. ” Minister Turan sagde, at sundhedsministeren videregav disse oplysninger for at stoppe byggeriet.

I modsætning til disse ord fra minister Turan blev Başakşehir-Kayaşehir metrolinie stoppet af den tidligere IMM-præsident Mevlüt Uysal forstod. Ekrem İmamoğlu under ledelse af IMMoğlu byhospital for at betjene denne linje så hurtigt som muligt for at starte hvert arbejde, stationens udgravningsarbejde fra 3 procent niveau til 25 procent. IMM finansierer også den linje, der skal tages i brug i 2022.

Processen relateret til Başakşehir - Kayaşehir metrobygning, som minister Turan åbnede for debat inden for rammerne af forkerte oplysninger, blev udviklet som følger:

Projektet startede i 2017 og stoppede med Uysals artikel

Başakşehir - Kayaşehir Metro Line Project blev tildelt den 3. marts 2017. Værkerne blev leveret den 28. april 2017. Den 29. december 2017 blev alle værker på linjen stoppet med brevet 131 fra Mevlana Uysal, præsident for Istanbul Metropolitan Municipality. For at informere kontrahenterne om annullering af bud og for at opsige kontrakten med den ordregivende enhed om retssikkerhed og administrativ stabilitetsprincippet for at overholde princippet om retssikkerhed og administrativ stabilitet i forbindelse med brugen af ​​offentlige ressourcer, det er nødvendigt at udføre de nødvendige transaktioner ”. Aktiviteterne blev genoptaget med præsidentens samtykke dateret 13. marts 2018 og nummereret 9; da projektet ikke kunne finansieres, og bygherren ikke kunne betales, stoppede alle arbejder imidlertid igen i oktober 2018. Fra april 2019 blev produktionsaktiviteterne i denne region genoptaget til at være klar til åbning af byhospitalet.

Den fysiske udvikling steg til 2019 procent i 25

For ikke at hindre den målrettede åbning i 2020 af byhospitalet blev genopgravningerne af byhospitalstationen genoptaget fra april 2019, hvilket øgede det fysiske fremskridt fra 3 procent til 25 procent.

Sent post fra ministeriet

IMM anmodede om landskabsarkitekturprojekter fra Ministeriet for Sundhed den 10. juni 2019 inden for rammerne af bygning af byhospitalstationer. På trods af denne efterspørgsel blev projekterne, der ikke kunne formidles til IMM trods efterspørgslen, integreret med metrostationsstrukturen, som var en hindring for færdiggørelsen af ​​designarbejderne, men blev sendt til IMM den 04. december 2019, og stationen blev opført i overensstemmelse med de arkitektoniske, elektromekaniske og statiske projekter. For at færdiggøre det endelige design kunne værkerne ikke startes fra december 2019 på grund af denne forsinkelse forårsaget af ministeriet.

Metro vil være operationel i 2022, hvis der ydes finansiering

Derudover truede produktionen af ​​halvfærdige tunneler mellem Onurkent og Metrokent i september 2018, som var blevet afbrudt siden juni 2019, borgernes liv og ejendomssikkerhed, især i tæt befolkede områder. I skaft-1-tunnelerne blev der foretaget ca. 1 m på Line-194 og ca. 2 m NATM-tunneludgravninger på Line-200. For at eliminere risikoen fuldstændigt fortsætter arbejdet med at sikre færdiggørelsen af ​​tunnelens permanente belægningsproduktion på kortest tid.

Fra i dag er udgravningerne bremset op til grund på grund af økonomiske problemer. Det nødvendige budget til færdiggørelse af denne stationsproduktion er 200 millioner TL, og hvis dette budget er til rådighed, vil det være muligt at færdiggøre byhospitalstationsstrukturen i anden halvdel af 2020. Derudover er der behov for et budget på 1,5 mia. TL + moms for færdiggørelsen af ​​linjen. Hvis denne finansiering tilvejebringes, vil byggearbejderne blive fremskyndet, og metro-drift vil blive startet i første halvdel af 2022.

Transport til hospitalet er en prioritet for IMM

På den anden side blev følgende korte oplysninger givet om erklæringen fra IMM:

”Vores agentur har en høj grad af følsomhed med hensyn til at levere hurtig og behagelig transport til byhospitalerne, som er planlagt at betjene en betydelig del af Istanbul-beboerne. Med samme følsomhed blev Sarıgazi (hospital) - Taşdelen - Yenidoğan metrolinje, der skal betjene byhospitalet, der var planlagt til at blive bygget i den anatoliske side, anmodet af kommunen om at blive inkluderet i investeringsprogrammet, men byggeriet blev ikke godkendt af staten og byggearbejder kunne ikke startes på grund af manglende nødvendig finansiering. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar