Denizli Ski Center løber til posten med antallet af besøgende

denizli skisportssted registrerer antallet af besøgende
denizli skisportssted registrerer antallet af besøgende

Denizli Ski Center, som er et af de mest foretrukne steder for vintersport, løber op til rekorden med antallet af besøgende. Næsten 50.000 mennesker besøgte centret i den nye sæson indtil videre, borgmester Osman Zolan og hans kone, Berrin Zolan, blev partnere i glæde af borgernes fortjeneste.

Denizli Ski Center, som er et af de vigtigste projekter, der gennemføres af Denizli Metropolitan Municipality, kører for at registrere med antallet af besøgende. For nylig, en af ​​de mest foretrukne steder for vintersport i Tyrkiet og 4 var omkring 50 tusinde besøgende vært ved at vælge en Denizli Ski op til den nye sæson nu. Tyrkiets fortsætter til værten borgere, der ønsker at møde mange af byen, hvorfra professionelle og amatører skiløbere og snowboardere fra 7 til 70 anlæg rumme dem, der ønsker at gøre med sne. Borgmester i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan og hans kone Berrin Zolan besøgte også skisportsstedet.

De havde det sjovt med børnene

Borgmester Osman Zolan og hans kone Berrin Zolan, der er partnere i glæde af borgernes fortjeneste, blev mødt med hengivenhedsshows her. Borgere, der indikerer, at de er meget tilfredse med Denizli Ski Center, takkede borgmesteren Zolan, der bragte byen til byen. Borgmester Osman Zolan chatter med borgerne et stykke tid, skubbede slæderne til børn, der glider i slædeområdet, var scenen med farverige billeder. Masser af souvenirfoto taget med borgere under besøget Zolan-parret var senere formand for M3-topmødet. Borgmester Zolan mødtes også med de mindreårige, der leverede gratis skiløbskurser af Denizli Metropolitan Municipality og ønskede dem succes.

denizli skisportssted registrerer antallet af besøgende
denizli skisportssted registrerer antallet af besøgende

„Vores marine har ordet om vinterturistikartikler

Borgmester Osman Zolan erklærede, at de er meget tilfredse med den intense interesse i Denizli Ski Center, og at anlægget er nået langt på kort tid, og at de er et af de mest foretrukne steder for vintersport i den seneste periode. Understreger, at krystal sneen kvalitet i Denizli Ski Center er i antallet af faciliteter i verden, sagde borgmester Zolan, “Med vores 13 km lange skispor, der imødekommer alle amatører og professionelle skiløbere, vores mekaniske faciliteter, der kan rumme 2.500 mennesker i timen, er vores sociale strukturer, der imødekommer alle de daglige behov hos vores besøgende, ikke kun Denizli. vi tjener vores borgere fra den ene side. Vi har en meget flot facilitet med dens luft, landingsbaner og alle faciliteter. Interessen for Det Ægæiske Havs største skisportssted øges dag for dag. Vores marine har et udtryk for vinterturisme. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar