Florya og Beşyol Metrobus Station skal slås sammen

besyol metrobus station skal fornyes for forhindringer
besyol metrobus station skal fornyes for forhindringer

Stationerne Istanbul Metropolitan Municipality, Florya og Beşyol kombineres for at gøre en ny og større station. Den 44-stop Metrobus line Beşyol Station trapper og gangbroer er blevet udvidet i de senere år på grund af det stigende antal passagerer.


Derfor blev den deaktiverede elevator, der bruges til at få adgang til stationen, inaktiv. Handicappede borgere måtte krydse en anden stige for at nå elevatoren. Den deaktiverede elevator, som er blevet inaktiv, har svigtet i 6 år, fordi den er gammel og hydraulisk baseret.

Generaldirektoratet for IETT har startet en ny undersøgelse på Beşyol Station, som ikke tillader regulering på grund af dens begrænsede fysiske kapacitet. I denne sammenhæng blev Florya- og Beşyol-stationerne slået sammen med et hurtigt arbejde, og en ny og mere bekvem stationstation blev startet.

Istanbul Metropolitan Municipality Department of Science og IETT's arbejde afsluttes hurtigt, og problemet med borgere med handicap har adgang til Mertobus, der skal løses permanent.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar