Midlertidig arrangement for ESHOT-ekspeditioner på grund af Göztepe-Beşiktaş-kamp

midlertidig aftale med eshot-ekspeditioner på grund af goztepe besiktas maci
midlertidig aftale med eshot-ekspeditioner på grund af goztepe besiktas maci

På grund af åbningen af ​​Göztepe Gürsel Aksel Stadium i Güzelyalı, vil nogle veje blive lukket i regionen søndag 26. januar. Ruterne for de kommunale busser, der bruger disse veje, ændres også.


Trafikordninger blev truffet søndag 26. januar på grund af åbningen af ​​Göztepe Gürsel Aksel Stadion i Güzelyalı. I betragtning af trafikdensiteten og sikkerhedsrisikoen i regionen på grund af Göztepe-Beşiktaş-kampen, der skal spilles kl. 16.00:19, besluttede Provincial Security Board at lukke delen af ​​Mithatpaşa Street mellem 1/XNUMX Street og Fahrettin Altay Square for trafik fra morgenen. I overensstemmelse med denne beslutning omorganiserede ESHOTs generaldirektorat midlertidigt ruterne for busser, der leverer offentlig transport.

Busser nr. 5, 6, 7, 24, 25 og 480

Det sidste stop af busser nummer 5, 6, 7, 24, 25 og 480, der kom fra retning Narlıdere, Balçova, Kavacık og Oyun Köyü, og tog det sidste stop ved Üçkuyular İskele, blev ført til Esentepe. Offentlig transport til Üçkuyular İskele vil blive foretaget med ringetjenester mellem Fahrettin Altay-pladsen og Üçkuyular İskele.

Bus 486

Bussen nummer 486, der betjener Oyak-stedet, ankommer til Üçkuyular Iskele ved hjælp af Martyr Major Ali Official Tufan Street efter Fahrettin Altay-pladsen. Denne bus kommer tilbage fra Balçova Kahveler Interchange efter Deniz Feneri Street i retning af Oyak Sitesi; Fahrettin når Oyak Site via Altay Square.

Busser 17, 650, 671, 690 og 873

17, 650, 671, 690 og 873 busser, der foretager det sidste stop ved Fahrettin Altay Transfer Center efter motorvejen; vil bruge Balçova-krydset på motorvejen, vende tilbage fra Balçova Kahveler Junction og nå transfercentret.

Bus 510

Bus 510, der kører mellem Gaziemir og Balçova, vil bruge motorvejen Balçova adskillelse, vende tilbage fra Balçova Kahveler kryds og fortsætte i retning af Fahrettin Altay Square og Balçova.

Bus 202

Bussen nummer 202, der er forbundet til lufthavnen, tager passagerer fra Fahrettin Altay-pladsen og når lufthavnen gennem motorvejen efter at have vendt tilbage fra krydset Balçova Kahveler efter Deniz Feneri Sokak mod lufthavnen. Denne bus fortsætter på ruten til Mustafa Kemal Sahil Boulevard ved hjælp af Şehit Binbaşı Ali Official Tufan Street, efter Fahrettin Altay-pladsen i retning af at gå til Cumhuriyet-pladsen.

Linie 10 fungerer ikke

Den Üçkuyular İskele - Konak bus nummer 10 ved hjælp af Mithatpaşa Street vil være ude af drift i perioden, hvor afsnittet af Mithatpaşa Street mellem 19/1 Street og Fahrettin Altay Square er lukket for trafik.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar